lauantai 22. syyskuuta 2012

Punainen appelsiini kainalossa

Dermosilin deodorantti Punainen appelsiini on ollut jemmoissani jo varmaan parisen vuotta ja lopulta hoksasin ottaa sen käyttöön, olihan siinä päiväys menossa umpeen (ja nyt on jo mennyt vaan tokkopa tuo haittaa).


Tämä minun tapaukseni on pakkauksen muotoilun osalta vanhempaa mallia, nykyisin roll-on näyttää tältä. Samaisella sivulla dödöstä kerrotaan näin:

Deo Roll-On Punainen Appelsiini on hellävarainen antiperspirantti, jossa on pirteä punainen appelsiini -tuoksu.

Deo Roll-On Punainen Appelsiini sisältää alumiinisuoloja, jotka muodostavat ihon pinnalle kalvon ja estävät näin ihon kostumista päivän aikana. Deodorantti aktivoituu vartalon lämmöstä, mikä tekee tuotteesta tehokkaan ja pitkävaikutteisen. Deo Roll-On Punainen Appelsiini on tehokkuudeltaan samantasoinen Classic-sarjan Deodorantti Roll-On -tuotteiden kanssa.

Muista Classic-deodoranteista poiketen Deo Roll-On Punainen Appelsiini ei sisällä aloe veraa. Näin tuote sopii myös henkilöille, jotka ovat herkistyneet aloe veralle.

Deo Roll-On Punainen Appelsiini ei sisällä alkoholia, väri- eikä säilöntäaineita. Tuote ei sisällä veriappelsiiniöljyä.

En oikein osaa sanoa tästä muuta kuin että hyvä tuote, pitää hien aisoissa ja tuoksukin on ihana. Suosittelen kokeilemaan mikäli alumiinisuolot eivät pelota.

3 kommenttia:

 1. Mä tykkäilen myös tuon dödön tuoksusta.
  Sellaista peruskamaa tuntuu olevan.Itse sain jonkinlaisena bonuksena Dermolta.

  VastaaPoista
 2. Mullakin on nyt käytössä juurikin tuo sama vanhempi versio :).
  Ihanan tuoksuinen, mutta mulla meinaa olla turhan jäykkä se pallo, ei meinaa pyöriä :/.

  VastaaPoista
 3. Tyly-Muija: minä aikoinaan ihastuin tähän tuoksuun muistaakseni suihkugeelissä ja sittenpä piti ostaa tämä dödö ja vartaloemulsioitakin kaksin kappalein. Toinen niistä odottaa vielä käyttöään =)

  Anzu-Anssu: jännä juttu, mulla kun se pallo pyörii vallan hyvin, minkähän maanantaikappaleen oot saanu =/

  VastaaPoista