sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Täällä taas =)

Elämä jatkuu ja niin jatkuu tämäkin blogi. Tai no, katsotaan saanko julkaistua tätä tekstiä, Blogger on ihanasti ilmoitellut vikakoodeja parin päivän ajan ja kaikki toiminnot eivät toimi käyttämälläni selaimella. Testasin toista selainta ja siellä ongelmaa ei ilmennyt, mutta koetan nyt väsätä postauksen tällä tutummalla. Mutta, ennen kuin päästään asiaan tahtoisin vielä kiittää ihanista kommenteistanne, ne ovat oikeasti lämmittäneet sydäntä, siitä siis kiitos ♥

Taannoin hautajaisvaateostoksilta lähtiessäni päätin piipahtaa Body Shopissa ajatuksena josko löytäisin jotain kivaa hemmottelua itselleni. Ja löysinhän minä, kuinka yllättävää ;)


Mmm, satsumaa..!


Kyseessä on hurmaavan satsuman tuoksuinen vartalosuihke, on kyllä niin sopiva tuoksu kesään. Ensin mietin verigreippiä (eikö pink grapefruit ole se?) ja erästä toista jonka nimi oli Moringa. Itse asiassa, tuo jälkimmäinen jäi kaihertamaan mieltä sen verran että taidan käydä jossain vaiheessa ostamassa senkin... Vartalotuoksuja on myynnissä näiden lisäksi seuraavissa haisuissa: mango, kookos, sitruuna, shea, oliivi, vanilja, suklaa ja mansikka. Tosin, en muista nähneeni meidän kaupassa ihan näitä kaikkia. Tai ehkä niitä oli siellä mutta olin liian hurmoksessa havaitakseni niitä... Hintaa näillä on 13,50 €, mutta ainakin tuolloin ne olivat kanta-asiakaskortilla himpun päälle 10 € ja tokihan heti hankin ko. kortin itselleni.

Tuo pullon on muuten lasinen mikä on toisaalta hyvä ja toisaalta taasen ei. Reissuun lasista pulloa en ainakaan minä kovin mielelläni ottaisi. Ja hei, mitäs ihmettä, tässä googletellessani huomasin jotta Body Shopilla näyttäisi olevan nykyisin nettikauppakin! Milloinkas tällainen ihme on tapahtunut?

Joko te olette käyneet ostamassa näitä tuoksuja tai aiotteko rynnätä Body Shopiin tuoksuttelemaan näitä?

6 kommenttia:

 1. Hellou jälleen :).
  Jatkoitpa nyt ihanan näköisellä tuotteella!!! En ole kokeillut vielä vaan tämän postauksen jälkeen... Saapa nähdä...
  Että kiitosta vaan taas :p. Tosin tämä kuukausi taitaa muutenkin mennä täysin överiksi, joten sama kait se on antaa mennä :D.

  VastaaPoista
 2. Joo, jos on muutenki menossa överiksi niin tää on sen verran pikku juttu ettei ostamisesta kannata tuntea huonoa omaatuntoa =)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että olet palannut! :)

  Itsekin huomasin nuo uudet tuoksut Body Shopissa muutama viikko sitten kun menin sinne etsimään granaattiomena -vartalosuihketta.

  Granaattiomenaa on kuulemma tulossa vasta juhannuksen aikaan aleeseen, ja se on erilaisessa muovipullossa kuin nuo uudet. Nyt siellä oli vanhoja muovipullotuoksuja tarjolla mansikkana. Eli aion alessa nuuhkutella ne vanhat muovipullolliset vartalotuoksut läpi ja jos ei miellytä, niin sitten siirryn noihin uusiin. Vaikuttavat tosi ihanilta nekin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, oli kiva palata =) Hmm, pitäsköhän mun suunnata juhannuksen jälkeen nuuhkuttelemaan granaattiomenaa, kuulostaa sen verran hyvältä...

  VastaaPoista
 5. Näin näitä viimeksi kun kävin, ja oli kyllä todella ihanan tuoksuisia. Meinasin ostaa mutta en sortunut. =) Pullo on kyllä todella kivan näköinen.

  VastaaPoista
 6. Sulla on melkoisen hyvä itsehillintä =P

  VastaaPoista