maanantai 4. kesäkuuta 2012

Biohajoava ruusuvesi

Tällä hetkellä käytössäni oleva kasvovesi on Herbinan biohajoava ruusuvesi. Tästä linkistä pääsee tutkailemaan tuotetta tarkemmin ja löytyypä sieltä käyttäjien arvosteluitakin.


Monet ovat ylistäneet tätä ja minä yhdyn samaan kuoroon, tämä on siis vallan mainio kasvovesi. Iho jää tämän jäljiltä mukavan tuntuiseksi (btw, tämähän ei sisällä alkoholia) ja tuoksukin on meikäläisen nenään sopiva, jotenkin sellainen kivan pirtsakka. Ainoan miinuksen saa tuo pullon ulkonäkö. Yleisesti ottaen tykkään värikkäistä puteleista, tämä vain näyttää jotenkin ei niin kivalta. Ehkä se on sitten tuo vihreän ja pinkin yhdistelmä joka saa aikaan kylmiä väreitä. Vaan ei se mitään, sisältö on kuitenkin parhautta =)

Ottaessani tämän käyttöön tajusin erään riemastuttavan seikan. Voitteko kuvitella, minulla ei ollut jemmassa yhtäkään kasvovettä, siis minulla jolla pulloja ja puteleita piisaa! Olinkin täpinöissäni ajatuksesta että kerrankin voisin ostaa jonkin kosmeettisen tuotteen tarpeeseen kunhan tämä kasvovesi loppuu. Noo, kovin kauaa en päässyt herkuttelemaan ajatuksella, bongasinhan kaupasta kasvoveden suht edukkaasti ja sehän se sitten lähti mukaan. Mutta niin, muut kosmehamsterit varmasti ymmärtävät kokemani fiiliksen, vai mitä? ;)

6 kommenttia:

 1. Kyllä! Se on aina niin mahtava tunne, kun tajuaa, ettei kaapissa ole enää jemmassa jotain, vaan sitä pitäisi ostaa. Se suunnittelu ja miettiminen on aivan mahtavaa :D.
  Ja siitä täytyy todellakin nauttia, niin harvoin niitä tilanteita pääsee tapahtumaan :).

  VastaaPoista
 2. Mä kokeilisin oikein mielelläni vaan kun en kertakaikkisesti ole vielä hyppysiini onnistunut saamaan..jatkan etsintöjä =)

  VastaaPoista
 3. Todella kivan näköinen pullo. Itse tykkään kanssa todella paljon Herbinan tuotteista, mutta tuota en ole vielä koittanut.

  VastaaPoista
 4. Anzu-Anssu: Kyllä, se tunne on jotain sanoinkuvaamatonta ja monen ns. normaalin ihmisen mielestä varmasti hyvin outoa =)

  Tyly-Muija: Hassua, tätä kun luulisi löytyvän melkein joka kaupasta...

  Tia: Kannattaa kokeilla, hinta-laatusuhde on kohdillaan.

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen tässä hykerrellen odottanut Lumenen Matte Touchin loppumista, jäljellä on enää muutamaksi päiväksi ja jemmoista ei löydy minkäännäköistä kasvovettä :D Putsareita taas valitettavasti löytyy 5.. oivoi.

  VastaaPoista
 6. Oi, mä tiedän niiiin tuon ihanan tunteen, nyt vaan sitten suunnittelemaan hartaudella mitä ostat sen tilalle =)

  VastaaPoista