perjantai 1. kesäkuuta 2012

Amargan

Tästäkin tuotteesta on pitänyt jutella jo aikoja sitten. Mutta ei hätää, kyllähän tätä näyttäisi vielä saavan HairStorelta, valitkaa vain valmistajalistasta Amargan. Minähän kirjoittelen näitä postauksia ennakkoon ja ihan tällä sekunnilla molemmat öljyt (tätä on myynnissä kahdessa eri koossa, omani on se pienempi) on loppu varastosta. Vaan eiköhän niitä sinne vielä ilmaannu.


Tämä on siis hiustenhoitoon tarkoitettu hiuksiin jätettävä Amargan öljy ja itse olen kyllä tykännyt tästä. Ainakaan vielä en ole saanut aikaiseksi lähmäistä öljytupeeta vaikka toki tämän annostuksen kanssa ei kannata olla liian höveli. Vähemmän on siis enemmän. Hiuksista tulee ihanan pehmoiset ja parempikuntoisen näköiset. Tuoksustakin tykkään vaikken sitä nyt sen tarkemmin osaa kuvailla, ehkä se on taas sellainen joka jakaa mielipiteet. Vaan eipä tämän tuoksu ole minun mielestä edes mikään kovin voimakas. Voisin siis hankkia tätä toistekin ja suosittelen kyllä testaamaan tätä. 

Onko tämä (tai öljyt yleensä) tuttua kamaa hiustenhoidossa? Sen tiedän että Nonnulla on kokemusta tästä ja hänkin kehui tätä kovin =)

3 kommenttia:

 1. Mulla on juurikin tuo samainen pikkuputeli.
  Olen aina ollut kehno käyttämään öljyjä hiuksiin,enkä taida kovin höveliksi asiassa alkaa tulevaisuudessakaan

  VastaaPoista
 2. Minusta tää tosi hyvä tuote ainakin pitkille hiuksille, hiukset kuivaakin nopeempaa kun tätä laittaa märkiin hiuksiin. Aina vaan ei muista käyttää, tuoksukin on minusta kiva! :)

  VastaaPoista
 3. TylyMuija: En minäkää oo aiemmin käyttäny öljyä hiuksiin, ollu vähän semmonen mielikuva että hiuksista tulee rasvaiset. Mutta tää ei onneksi tee rasvalettiä.

  Anniksi: Rupesin tässä miettiin et joo, taitaa tosiaan hiukset kuivua nopeammin kun on laittanu tätä ja sitten käyttää hiustenkuivaajaa.

  VastaaPoista