maanantai 2. huhtikuuta 2012

Just Glow

Ai että minä en tykkää tällaisten tuotteiden arvioimisesta. Siis tiedättehän ne tuotteet joista ei oikein tiedä mitä sanoisi. Tällä kertaa pitäisi koettaa arvioida Just Glow-merkin shampoota & hoitsikkaa ja en vain osaa tehdä näistä mitään syväanalyysia.


Ostin nämä (plus toisen parivaljakon tältä sarjalta) joulukuun loppupuolelta Sokokselta ja nämä eivät maksaneet juurikaan mitään, jotain tyyliin 2,25 - 2,50 € per pullo. Vaan eipä nämä muutenkaan näytä olevan kalliita tuotteita, Sokoksen verkkokaupassa näitä myydään 2,90 eurolla. Myönnettäköön, halpa hinta ja erityisesti kaunis ulkonäkö sai minut sortumaan näihin. Oon niin helppo. Tämä nyt käytössäni ollut parivaljakko on suunnattu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille, shampoota ei näytä tuolla Sokoksella olevan joten kopsasin sitten kuvauksen tästä hoitoaineesta:

Just Glow -hiustenhoitotuotteet ovat hiusalan ammattilaisten kanssa kehitetty toimimaan harmoniassa hiustesi kanssa. Jokainen tuote sisältää ylellisen koostumuksen luonnollisia uutteita, hoitavia ainesosia ja ainutlaatuisia aromeja. Just Glow on kehitetty, jotta sinä saisit kiiltävät, kauniit ja pehmeät hiukset, jotka tuoksuvat upealle. Nauti aistien heräämisestä, ja aloita päiväsi positiivisella energialla. Just Glow -hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille sisältää ruusun ja vadelman uutteita, hoitavia ainesosia ja ainutlaatuisia aromeja, jotka antavat hiuksille kosteutta ja kiiltoa.

Hiustenpesun jälkeen levitä hoitoainetta hiuksiin. Anna vaikuttaa 1 minuutti, ja huuhtele huolellisesti. Päivittäiseen käyttöön. 

Plussaa annan tuosta minuutin vaikutusajasta. Vaikka eipä niitä hoitsikoita muutenkaan tarvitse muhitella tuntitolkulla päässään. Tuoksultaan shampoo ja hoitoaine erosivat hiukan toisistaan, shampoossa olin havaitsevinani vadelman aromia (tai sitten vaan kuvittelin), mutta hoitoaineessa en sitä huomannut. Tuoksumaailma oli näissä siis ihan ok, mutta ei kuitenkaan sellainen että olisin näitä sieraimet väpättäen tuoksutellut joka käyttökerran yhteydessä.

Shampoo oli ok, tosin välillä minusta tuntui ettei se pese tarpeeksi hyvin. On kuitenkin vaikea syyttää pelkästään shampoota, vaikuttaahan pesutehoon oman tupeen likaisuus ja mönjät mitä tukkaansa on tunkenut. Eli tällaisilla kerroilla varmasti toinen vaahdotuskerta olisi ollut tarpeen ja toisaalta eipä tukkani kuitenkaan tuntunut tai näyttänyt mitenkään likaiselta vaikka toinen vaahdotuskerta jäikin välistä. Hoitoaine oli sellainen normihoitoaine. Hoitavuudeltaan se ei ollut mitään huippuluokkaa, tosin tämä tunne varmasti riippuu vähän hiusten laadustakin. Ehkä ohuemman tukkalaadun omistajalle hoitavuus olisi passeli.

Summa summarum, ihan jees tuotteita, tosin en usko ostavani näitä toiste. Saa nähdä mitä sitten tykkään niistä kahdesta muusta tämän sarjan tuotteesta, niiden testailu saa nyt kuitenkin odotella jonkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti