maanantai 23. huhtikuuta 2012

DNA

Tervehdys taas, tauko on lusittu ja on aika palata takaisin sorvin ääreen =) Postaustahti tulee vaihtelemaan, pitkäänhän julkaisin juttuja joka toinen päivä, nyt sitten ajattelin julkaista 2-3 päivän välein (niinnoh, on mulla tuo käytäntö ollu jo joskus aikaisemminkin käytössä...), riippuen siitä millä tahdilla jaksan takoa varastoon ajastettuja postauksia ;) Mutta, sitten asiaan ja aloitetaanpas tällaisilla erikoisen näköisillä häkkyröillä joihin otsikkokin viittaa, meikäläisellä tulee näistä mieleen joku DNA:n rakenne...


Toisaalta nämä näyttävät vähän joltain kidutusvälineiltä mutta ehei, nämähän ovat hiustenlaittoon tarkoitettuja väkkyröitä. Ostin tosiaankin jokunen aika sitten nämä eräältä Facebookin myyntisivustolta ja täytyy sanoa jotta nämähän ovat oikeasti vallan mainioita kapistuksia nutturan tekoon. Omia kuvia ei ole nyt tarjota, mutta linkitän tähän pari YouTube-videota josta näette toimintaperiaatteen. Toinen video osoittaa sen ettei tähän tarvita mitään superpitkiä hiuksiakaan =) Onko kellään muulla kokemusta näistä vänkyröistä?10 kommenttia:

 1. Noi on tosi käytännölliset, ja nopea tehdä tuommoinen nuttura. Ostaisin heti jos olisi semmoiset hiukset mitä voi pitää kiinni. (=

  VastaaPoista
 2. Ei muuta kuin kasvattamaan hiuksia niin pääset sitten käyttämään näitäkin =)

  VastaaPoista
 3. Mistä noita saa ja paljonko maksaa?

  VastaaPoista
 4. Tahtoisin myös koklata näitä. Mun tukka on pisimmillään ehkä saman mittainen kuin tuolla alemman videon tytöllä mutta kaipa tänkin kiinni saisi.

  VastaaPoista
 5. Hmm..on täs ajatusta,mutta tuppaa käydä näiden nutturantekoväkkyröiden kanssa aina niin että ovat lyhyemmille pituuksille tarkoitettuja kuin oma pehko vaatisi..

  VastaaPoista
 6. Täytyy sanoa että en tiedä saako näitä vielä mistään Suomesta, henkilö jolta nämä ostin oli tilannut ebaysta. Esmes hakusanalla 'hair spin pins' näitä löytyy: http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=hair+spin+pins&_sacat=0&_odkw=hair+spinal+pins&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

  TylyMuija: Kokeilemallahan se selviäisi, luulis että kunnon pehkonki sais näillä laitettua, siis kun vain käyttäis tarpeeksi monta pinniä. Tosin sinähän se parhaiten tiedät hiustesi vaativuuden =)

  VastaaPoista
 7. On kyllä tsekkailtava näitä eBaystä! Kaikki, joilla on helppo pistää tukka kiinni, kelpaa mulle. Luultavasti ei kauhean paljoa sielläkään maksa.

  VastaaPoista
 8. Sulle on tunnustus blogissani: http://betternailday.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 9. Asetonihuuruja: Ei näyttäny maksavan maltaita kun vilkaisin ja tosiaanki suosittelen kokeilemaan =)

  Sissi: Oih, tulenpas vilkaisemaan =)

  VastaaPoista