sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Muutamat käsivoiteet

Vaihteeksi pari sanaa käsivoiteista, niitä kun mulla tuntuu piisaavan ;) Tokmanni on halvan kosmetiikan paratiisi ja sieltäpä kerran nappasin tarjouksesta nämä kaksi käsivoidetta. Hintaa taisi olla 0,99 € per kipale, normaalisti nämä maksavat tuplaten eli edullista kamaa oli tarjouksessa tai ei. Tavaraakin näissä on ihan passelisti eli 100 ml.


Olen käyttänyt näitä töissä ja ensimmäisenä loppui tuo vasemmalla oleva mantelinen käsivoide. Ja tiedättekö mitä, minähän tykkäsin tästä! Tuoksu oli mantelinen, yllätys yllätys, ja muutenkaan tämä ei ollut mikään huono tapaus, kyllä tämä kosteutti kätösiä ihan riittävästi ja töissähän ei voikaan käyttää mitään kovin tuhteja rasvoja jotka eivät imeydy sitten millään. Seuraavaksi otin käyttööni tuon vihreässä tuubissa olevan aloe vera voiteen. En oikein ymmärrä miksi tuossa lukee 'cooling & moisturizing', minä en ainakaan ole (onneksi!) huomannut mitään viilentävää efektiä. Tämän tuoksusta en oikein pidä (se ei ole kuitenkaan kovin voimakas), se on jotenkin pliisu ja not so nice. Nyt sitten huomasin erään kummallisen jutun tuossa vihreän tuubin voiteessa. Siinä on nimittäin sellaisia pieniä mustia hippusia joka kieltämättä vaikuttaa epäilyttävältä. En tiedä oliko mantelisessa versiossa niitä, ehkä oli, ehkä ei. Lopulta aloin tutkailemaan vähän tarkemmin tuota nyt käytössä olevaa tuubia ja kas, sieltähän näkyi läpi jotain kummallista tummaa juttua. Raahasin käsivoiteen kotiin ja leikkasin putelin auki. Voihan yöks, kattokaa mitä sieltä paljastui.


Mulla ei oo kyllä hajuakaa mitä tuo kammottava musta töhnä vois olla. Mun silmiin se näytti suurinpiirtein joltain rihmastolta, mutta avokki tuumas sitä hipellettyään ettei se ole sitä. Meinas myös et mitä jos se on vain jotain sekoittumatonta ainesosaa. Oli mitä oli, mutta kyllä mua ällötti ajatus siitä että oon lähminy kätösiini tuollaista. Sanomattakin selvää mikä tämän lopun voiteen kohtalo oli... 

Mutta, jotta tästä käsvoidehommelista ei jäisi paha maku suuhun niin esittelenpä vielä kolmannen käsivoiteen. Tämän esittely on kylläkin vähän turha, vilkaisin Oriflamen sivuja ja ainakaan tällä hetkellä tämä aprikoosi & valkoinen tee käsivoide ei ole tilattavissa.


Peruskäsivoide tämäkin eli ihan mukava tapaus, tuoksu on kivan aprikoosinen. Plussaa saa myös tuubin ulkonäkö (vaikkei sillä pitäisi olla suurta merkitystä..hih), onhan tuo ihanan pirtsakan näköinen katsella =) Normaalihinta tällä näyttäisi olevan 3,90 €, mutta kuten jo sanoin, tätä ei saa nyt tilattua. Saas nähdä tuleeko tämä enää valikoimiin, joku viisaampi voisi valaista asiaa mikäli tietää tämän kohtalosta jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti