tiistai 16. elokuuta 2011

Huuhteluaine hiuksille

No niin, tauko on lusittu ja on aika palata takaisin ruotuun. Aloitetaanpas sitten oudon kuuloisella tuotteella eli hiuksille tarkoitetulla huuhteluaineella. Kesällä intouduin tekemään pitkästä aikaa tilauksen Yves Rocherille (noku kaupanpäällisiksi sai hajuveden ja taisipa postaritki olla ilmaiset ja ja...) ja sieltä sitten bongasin tämän ihmeellisen kuuloisen aineen. Jonkin aikaa aprikoin tilatako vai eikö tilata, mutta uteliaisuus luonnollisesti voitti ;)


Yveksen sivuilla tätä mainostetaan näillä sanoilla:

Välitön tulos: hiuksista tulee säteilevän kauniit ja kiiltävät. Väsyneet, elottomat hiukset saavat hetkessä uutta raikkautta ja ihanan tuoksun. Levitä pestyihin, huuhdeltuihin hiuksiin. Huuhtele runsaalla vedellä.

Kasvipohjaisia aineosia: Sertifioitu vadelmaetikka, joka hoitaa hiuksia ja poistaa niistä kalkkia.

Ei sisällä parabeeneja. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotteen +: Jo ihana tuoksu tarjoaa nautittavia aistielämyksiä! 

Tjaa, en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata tästä tuotteesta sillä ei tämä nyt mitenkään ihmeellisesti ole kirkastanut hiuksiani. Hiukset jäivät tämän jälkeen aavistuksen verran natiseviksi, mutta ei kuitenkaan liian eli siitä ei voi antaa miinusta ja ihan mukavilta hiukset tuntuvat tämän käytön jälkeen. Tuoksukin on kivan vadelmainen ja annostelukin onnistuu paremmin kuin voisi kuvitella, pullon saatuani nimittäin mietin että mitenköhän vesimäisen litkun saa levitettyä hiuksiin... Mutta en usko ostavani tätä toiste, ei tämä nyt niin ihmeellinen tuote ole. Onkos joku muukin kokeillut tätä huuhteluainetta? Tai onkohan tällaisia hiuksille tarkoitettuja huuhteluaineita muillakin merkeillä? Minulle kun tällainen tökötti oli ihan uusi tuttavuus.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tota jo 3. tai 4. pullo menossa. Meillä on kotona vesipata, josta otetaan kauhalla pesuvettä (kesämökkityyliin). Viimeiseen kauhalliseen on kiva lisätä huuhteluainetta. Se huuhtoutuu suihkua tehottomammassa kauhapesussa helposti pois ja lisään sitten vielä hiuksiinjätettävää hoitoainetta myöhemmin. Varsinaiset huuhdeltavat hoitoaineet on huomattavasti hankalampi huuhdella kauhalla. Suihkuun tämä tuote on kyllä ihan mahdoton turhake.

    VastaaPoista
  2. Niinpäs muuten, tuollaiseen tämä voisiki olla vallan hyvä. Apua, pitääköhän mun hankkia tämmönen mökkireissuja silmällä pitäen, siellä kun ei tuu käytettyä tavallista hoitoainetta kun pesuolosuhteet on tosiaankin alkeellisemmat. Kiitti vinkistä, pistän tän takuulla korvan taakse =)

    VastaaPoista