sunnuntai 28. elokuuta 2011

Avon 3 in 1 kasvojen putsari

Tämä Avon Care-sarjan putsari jätti vähän neutraalit fiilikset, en oikein tiennyt tykkäsinkö vai enkö tykännyt.  Ihan ok, mutta ei mulla nyt hirveen ikävä tätä tule.


Avonin sivuilla tästä sanotaan näin:

3in1 -puhdistusgeeli kasvoille kevyellä koostumuksella puhdistaa helposti, hoitaa hellävaraisesti ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa jättäen sille raikkaan, sileän ja satiinisen tunteen.

Ai, tämä olikin geelimäinen tuote... No, ehkä se pitää paikkansa, minä kun mielsin tämän vähän sellaiseksi liruiseksi puhdistusemulsioksi. Tuoksu tässä oli vähän erikoinen, ei mikään miellyttävä, mutta onneksi tuoksu ei ollut voimakas. Hmm, vai että satiininen tunne tästä olisi pitänyt jäädä. En kyllä mieltänyt sitä tunnetta satiiniseksi, tämä nimittäin jätti ihon aavistuksen verran rasvaisen oloiseksi ja sehän tämän tuotteen tarkoitus varmaan onkin. Tokihan tämän jälkeen täytyy käyttää vielä kasvovoidetta, ei tämä niin rasvaista fiilistä jätä. Kamala kun tuntuu että lyttään tämän kokonaan vaikken tuotetta vihaakaan... Toki tämä on miedompi kuin joku puhdistusgeeli ja joillekin tämä voi olla oikea tuote. Kokeilemallahan se selviää, mutta minä en kuitenkaan taida ostaa tätä toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti