sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Alumiiniton dödö

Alumiinihan on käsittääkseni hiukan arveluttava ainesosa deodoranteissa, jotkin tahot kun arvelevat sen ehkä aiheuttavan syöpää. Noh, tästä ei kai ole mitään sataprosenttista tietoa, mutta siltikin olen nyt hyvällä omallatunnolla käyttänyt Dermoshopista tilaamaani alumiinitonta Deo Stick E -dödöä. Linkissä näkyvä pakkaus on erilainen kuin meikäläisen dödö, ulkoasu kun uudistui ja itse tilasin aikoinaan kuvassa näkyvän yksilöni alennus-osastolta.


Olen kyllä tykännyt tästä, siitäkin huolimatta että alumiinittomuus tekee sen ettei kainalot välttämättä pysy kuivina. Hiki ei kuitenkaan haise, mutta jos kainalosi ovat kovin vuotavaista sorttia, ei tämä siinä tapauksessa ole ehkä se paras valinta. Ja näinhän tuolla Dermoshopin sivuillakin sanotaan: Alumiiniton tuote ei siis estä hikoilun aiheuttamaa kosteutta, eikä välttämättä sovellu tilanteisiin, joissa hikoilu on voimakasta. 

Deodorantin tuoksu on miellyttävä, mutta mieto ja näin ollen en usko tuoksun riitelevän hajuvettäkään käytettäessä. Ja eräs seikka tässä on erittäin tervetullut minulle. En tiedä onko teillä muilla käynyt alumiinia sisältävien dödöjen kanssa niin ettei kainalot tunnu 'puhdistuvan' suihkussa kunnolla. Ainakin minulla pesun jälkeen kainalot ovat tuntuneet koskettaessa erilaiselta muuhun ihoon verrattuna. Epäilemättä kainalot ovat olleet puhtaat, mutta ehkä alumiini tekee jonkin kerroksen iholle..? Ainakin tehokkaissa jalkadödöissä olen huomannut saman ilmiön. Tämän Dermosilin deodorantin kanssa ei siis ole ko. ongelmaa.

Ainoastaan yhden miinuksen keksin. Ja joillekin tämä tuskin on miinus =) Dödö vaikuttaa olevan ruokottoman riittoisa, voin kuvitella tuon kestävän iäisyyden! Siskollani on ollut myöskin tätä samaista deodoranttia ja muistelen hänen kertoneen sen kestäneen vuosia... Sitä en tiedä onko hän välillä käyttänyt eri tuotteitakin, mutta oma kokemus puhuu myös sen puolesta ettei tämä tapaus hupene hetkessä. Itseni tuntien jossain vaiheessa on pakko käyttää muita varastoissa olevia (alumiinia sisältäviä) dödöjä sillä varmasti tulen kaipaamaan vaihtelua... Mutta niin, kaiken kaikkiaan hyvä tuote jota suosittelen kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti