torstai 21. huhtikuuta 2011

Se turkasen Space Cadet

Minähän sain sen toimimaan! Kysehän on Orlyn Space Cadet kynsilakasta joka taannoin aiheutti minulle hienoisen pettymyksen. Muistattehan tämän ns. ihanuuden jonka piti olla kaunis, mutta ei ollutkaan... (Tai ehkä olisi ollut suunnattomalla määrällä kerroksia, mutta kuka nyt semmoiseen urakkaan jaksaa ryhtyä..en minä ainakaan) =/ Siis tälläisen tuloksen sain aikaan ensimmäisellä kokeilulla kun alla ei ollut mitään muuta lakkaa. Itse asiassa, tässä kuvassahan lakkaus näyttää ihan hyvältä, mutta katsokaas tämä postaus (Space Cadetista kertoilen lopussa) josta ongelman ytimen huomaa paremmin.


Päätin sitten testailla eri lakkoja Space Cadetin alle. Mavalan kullanvärinen veti vesiperän, mutta eräs Avonin tummanruskea kultaista hilettä sisältävä lakka ja tässä lakkauksessa käyttämäni Mac:in Baby Goth Girl (tästä linkistä pääse näkemään kyseisen lakan) osoittautuvat vallan mainioiksi. Ja minä kun olin jo leikitellyt ajatuksella josko luopuisin ehkäpä jokaisesta kyseessä olevasta lakasta (paitsi siitä Mavalasta joka veti vesiperän ja joka on vain muuten melkoista kuraa..mutta se ei liity nyt tähän asiaan joten unohtakaa se). Elikkäs, Mac:ia laitoin yhden kerroksen, Orlya kaksi. Valitettavasti kuvat eivät tuo tämän lakan kauneutta esiin, luonnossa tämä siis on nätimpi ja hehkuu viininpunaisena, vihreänä/kullanvärisenä riippuen mistä suunnasta sitä katsoo.

Ja joo, tuo koristelu on vaihteeksi sarjassamme 'OMG, mitä päässäni liikkuikaan', sain siis kolhaistua lakkaan ikävän näköisen kolon jonka ensin ajattelin peittää yhdellä ainokaisella timantilla. Sitten ajattelin jos sitä kuitenki sutis vähän kultaista koristelakkaa. Joo, tulos oli kammottavan näköinen ja yritin tehdä sitä siedettävämmän näköiseksi kehnoin tuloksin. Kaukaa katsottuna tuo menetteli, läheltä katsottuna taas ei...

En osannu päättää mikä kuva olisi paras ja laitoinkin sitten kolme kuvaa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti