perjantai 25. maaliskuuta 2011

Orly It's Not Rocket Science ja Space Cadet

No niin, pitää rykäistä jo aikaisempien etukäteen kirjoittamieni juttujen väliin nämä muutamat kynsilakkaesittelyt, ei vaan malta odottaa ;) Sain siis pari päivää sitten Nail etc -kaupasta tilaamani lakat ja tässä ensimmäisessä osassa esittelen otsikossa mainitut lakat ja toisessa (huomenna ilmestyvässä) osassa loput kaksi lakkaa. Minähän tilasin yhteensä 6 lakkaa, valitettavasti vain 2 niistä oli loppunut varastosta. Vaan saanpahan 'hyvän' syyn tehdä uusintatilauksen, minulla kun itse asiassa jäi kaihertamaan mieltä eräs kynsilakka jota en sitten tilannutkaan... Pari sanaa itse kyseisestä kaupasta. Tilaaminen onnistui vallan helposti (maksoin ostokset PayPalin kautta) ja pakettikin saapui Atlantin takaa verrattain nopsaan, vajaat 2 viikkoa siihen meni ja tuohon aikaan sisältyi sentään 2 viikonloppuakin. Suosittelen siis kyseistä kauppaa vaikka välillä olen lukenut siitäkin kuinka tilausten tulo saattaa venyä. Mutta, jos tilauksen tulo venyykin, niin eikös hyviä kannata odottaa...

Sitten asiaan. Ensimmäisenä esittelyssä tämä ihanainen It's Not Rocket Science. Jokunen aika sitten rakastuin palavasti tähän lakkaan ja oi että kun olisin halunnut sen itselleni. Tässä postauksessahan värkkäilin kopion ko. lakkauksesta, tosin eipä se paljon muistuttanut esikuvaansa vaikka kaunis lakkaus olikin. Itse asiassa, meinasin ensin tilata China Glazen Zombie Zestin, se kun on lähes identtinen tuon Orlyn upeuden kanssa. Kannattaa siis googlettaa tuokin lakka jos yhteneväisyydet kiinnostavat. Lisäksi China Glazen tapaus on tietysti Orlya halvempi ja muistelen lukeneeni jostain blogista jotta se olisi ehkä kestävämpikin. No, päädyin kuitenkin tilaamaan originellin rakkauden kohteeni, en nimittäin ollut varma onko Nailetc:ssa ko. lakkaa. Hakutoiminnolla sen kyllä löysin, mutta selatessani China Glazen valikoimaa sitä ei näkynyt missään. Joten pelasin sitten varman päälle tilaamalla Orlyn ja toisaalta, onhan se mukavampi omistaa juurikin se lakka johon ensin rakastui, varsinkin kun hintakaan ei kirpaissut.

Tässä hän siis on ♥


 Suorassa auringonvalossa tuo oliivisuus korostuu totisesti...


Herkullinen lähikuva...


Jos tätä lakkaa voisi vähän muuttaa, olisi se juurikin tuo oliivinen vivahde. Minun makuun tässä lakassa sitä on ehkä pienen pieni aavistus liikaa. Mutta onneksi se ei sentään häiritse liikoja ja siitäkin huolimatta minä rakastan tätä lakkaa. Harmi ettei mistään kuvista näy se ihana vihreä glitteri minkä tietyssä valossa huomaa. Ja muutenkin tuntuu ettei kuvat tee tälle lakalle oikeutta, lähimpänä totuutta on tuo ylläoleva sormikuva. Pieni miinus tulee lakkakerroksien määrästä, minun piti sutia 3 kerrosta ennen kuin lopputulos näytti hyvältä. Eikä neljäskään kerros olisi tehnyt pahaa. Mutta tuskinpa koskaan jaksan värkkäillä neljää kerrosta, varsinkin kun olisin suonut tämän kuivuvan nopeammin. Ei tämä tuhottoman hidas ollut kuivumaan, mutta nopeammin kuivuviakin tapauksia olen kohdannut.

Noh, sitten se Space Cadet joka oli pienoinen pettymys. En ole vielä päättänyt tykästynkö tähän miten paljon. Mutta todennäköisesti olisin jättänyt tämän tilaamatta jos olisin etukäteen päässyt testailemaan tätä... Tietyssä valossa se näyttää järjettömän säkenöivältä ja näin ollen hurmaavalta, välillä se taasen näyttää pliisulta. Ja tämä seuraava kuvakaan ei ole se täydellisin, yritin katsoa uudelleen kuvat joita olin tästä ottanut, mutta kappasta vaan kun ne eivät olleet enää kamerassakaan ja kuvakäsittelyohjelmassa poistamani kuvat eivät päätynetkään roskakoriin vaan ohjelma hävitti ne kokonaan.


Kuten kuvasta huomaakin, Space Cadet on duochrome. Kuvitelkaa siis tuo pullossa näkyvä väritys kynsille, niissä kun se ei tuossa kuvassa näy niin kuin sen pitäisi näkyä... Ja sitten vähän (lisää) moitetta. Pyydän anteeksi jo etukäteen kaikilta Space Cadet-fanaatikoilta ;) Minun on ihan pakko vilauttaa kuinka rumalta tämä lakka osaa näyttää tietyissä olosuhteissa. Sanottakoon kuitenkin sekin, että onneksi tämä suurimman osan ajasta osasi näyttää nätiltä..tai sitten pliisulta, niin kuin aiemmin mainitsinkin.



Hrr, tämä salamalla otettu kuva paljastaa tuollaisen kaamean vihertävyyden. Ja samalla paljastaa näemmä kynnen kärjetkin... Itse asiassa, kynsien kärkiä silmälläpitäen otin seuraavan kuvan aurinkoa vasten. Tätäkin laitoin 3 kerrosta, mutta neljäs (ja tiedä vaikka viideskin) olisi ollut totisesti tarpeen. Mutta valitettavasti tämäkään lakka ei kuivunut niin nopeaan kuin minä olisin tahtonut sen kuivuvan.

Esittelen samalla kieroa keskariani..hirn.


Jaksatteko vielä vähän? Päätin sitten testata mattalakkaa näihin molempiin, sudin siis mattista pikkurilliin ja nimettömään.

Tuomio: It's Not Rocket Science on suht ok matattuna.


Tuomio: ei hemmetti, Space Cadetissa se ei toimi..tai no, makuasiahan tämäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti