perjantai 14. tammikuuta 2011

Kynsijuttui

Minäkin olen hissukseen alkanut intoutua ajatuksesta kynsien koristelusta. Tosin, mitään liian krumeluureja ja monimutkaisia juttuja en varmasti jaksa alkaa koskaan väsäämään. Ja eipä liian hienot kynnet olisikaan meikäläisen juttu. Mutta jos nyt edes jotain... Eli, tein tässä tilauksen Pretty.fi -nettikauppaan. Olin jo aikaisemmin tuijotellut ko. kaupan valikoimaa silmät kiiluen, saahan sieltä tilatuksi sitä erästä ihanaa sitruunantuoksuista suihkugeeliä jota ostin kesällä Virosta. Nyt sitten bongasin sieltä miellyttävän jutun, tämän kuun loppuun asti postikulut ovat 0 euroa mikäli tilaus ylittää 50 €. Ja se olikin menoa sitten... Seuraavassa kuvassa joitain juttuja mitä sieltä tuli hankituksi. Kuva on harmillisesti liian tumma enkä saanut sitä vaalennettua kauniisti Gimpillä. Mööh. Mutta, koettakaa nyt saada jotenkin selvää ja eiköhän nämä tuotteet vilahda jatkossa laadukkaammissa kuvissakin.


Siinäpä niitä. On kynsilakkaa (nuo oikeassa yläkulmassa näkyvät kirkkaanpunainen ja tummansininen glitterihanuudet), kynsitarraa, timangeja, jotain hilettä, koristelakkaa... Niin ja tuo Sally Hansenin juttu. Sehän ei ole mikään kynsien koristeluun tarkoitettu kuten varmasti huomaattekin. Mutta pistinpä senkin näytille ja raportoin sitten tuloksista. Minullahan meinaa nykyisin kynnet katkeilla joten jotain tartti tehrä. Ja tilasin sitten tuon tuotteen vaivaiseen 4,5 euron hintaan. Aivan, luitte oikein. Kaupassahan nämä vissiin maksaa jopa pitkälti yli 10 euroa.

No, sitten muutama sananen tuosta nettikaupasta. Heti alkuun pari pientä miinusta, tosin ei ne tilausinnostustani laimentaneet. (Ja näistä asioista pitäisi varmaan vinkata heille eikä nurista täällä). Erään kynsilakan kohdalla huomasin että heillä taitaa olla ihan väärä värikartta. Samainen värikartta kun löytyy erään toisen kynsilakan kohdalla. Ja väärää värikarttaa perustelee sekin, että pudotusvalikossa on sitten vallan eri vaihtoehdot. Toki olisin voinut kokeilla onneani ja päätellä lakkojen nimistä niiden sävyt. Mutta enpä jaksanut. Ja jostain kumman syystä kyseisen lakkamerkin etsiminen netistä koitui kinkkiseksi projektiksi. En millään meinannut löytää mitään tietoa ko. merkistä. Aika hassua, eikös netistä pitäisi löytyä kaikki... Toinen kritiikki koskee tuota kuvassa näkyvää hopeahilepurkkia. Vai mitä se nyt onkaan. Kuvassa oli kirjoitettu värit, pudotusvalikossa ne taasen olivat numeroina. Siinä sitten mietin hetken että jaa, mistäs mä tiedän mikä väri on mikäkin numero. No, leikin salapoliisia ja löysin värit numeroineen eräästä toisesta firmasta. Ja näin onnistuin tilaamaan oikean värin. Ilmeisesti tuossa nuo värit ja numerot menevät kyllä järjestyksessä, eli kuvassa vasemmalla ylärivillä oleva purnukka on pudotusvalikossa ensimmäisenä oleva jne. Tosin ihan varma en ole, joten jos olet tilaamassa, kannattaa leikkiä salapoliisia. Tai kysyä asiakaspalvelusta.

No, mutta sitten niihin positiivisiin juttuihin. Tilaus tuli perille ällistyttävän nopeasti. Valitsin express-toimituksen ja sehän tosiaan ilmeisesti tulee nopsaan perille. Tein tilauksen eräänä aamuna ja seuraavana päivänä sain noutaa paketin. Enpä kyllä muista ennen saaneeni mitään pakettia noin nopsaan! Kannattaa itse tsekkailla niitä toimitusehtoja, mutta nythän tosiaan oli tuo postikuluton kampanja josta mainitsin. Luulenpa tilaavani tuolta toistekin, onhan monet jutut huomattavasti edullisempia kuin kaupoissa. Valikoimaakin on ihan mukavasti, tosin itse kaipailisin kuitenkin vielä enemmän esim. kynsilakkoja. Mutta, ehkäpä niitä sinne vielä tuleekin lisää. Suosittelen kyllä tätä kauppaa kaikille kosmetiikkahulluille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti