keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Haisulirasvat

Otsikko ei tarkoita kuitenkaan sitä etteikö nämä vartalovoiteet tuoksuisi  mitenkään miellyttäville, ehei! Nyt siis vuorossa muutama sananen seuraavanlaisista kropparasvoista.


Ensimmäinen Fruttini käytetty! Ja hah, siinä näemmä näkyy hintakin soppelisti, niin euroina kuin Viron kruunuinakin... Käytin tämän ensimmäisenä koska jotenkin tiesin etten rakastuisi tähän hillittömästi. Niitä ihanimpia kun pitää säästää..en kylläkään tiedä mihin! No, kyllä niidenkin aika tulee hyvin pian. Tämän vadelmantuoksuisen tapauksenhan kahmin vähän hätäpäissäni mukaani Pärnusta. Hommahan meni niin, että Tallinnan Kaubamajasta ostin läjän Fruttinin vartaloemulsioita ja Pärnussa niitä haisteltuani luonnollisesti rakastuin niihin. Niinpä lähdin metsästämään lisää Fruttineita mutta kauhukseni Pärnusta en löytänyt mitenkään suurta valikoimaa. (Saa muuten vinkata jos niitä sieltä jostain löytyy, tarkoitus kun on joskus päästä uudestaan Pärnuun). Mutta, sitten siihen itse tuotteeseen. Tuoksu oli ensin pettymys, en meinannut millään haistaa siinä mitään vadelmaista. Pyysin avokiltakin mielipidettä ja hän kyllä haistoi siinä aavistuksen vadelmaa... Mutta tosiaan, mitenkään voimakkaalle tämä ei tuoksunut. Toisaalta se on ihan hyväkin juttu, eipähän lemahda liikaa. Koostumus oli miellyttävä ja tämän kanssa ei tullut sitä valkoefektiä (=voide jää hetkeksi iholle valkoiseksi kerrokseksi) ja se jos mikä on plussaa.

Ja sitten tuo Avonin mansikka-guava vartalojogurtti. Mmm, mikä herkullinen tuoksu ja sitä siinä kyllä piisaakin! Tästä voiteesta kylläkin tulee tuo mainitsemani valkoefekti mutta ei mitenkään häiritsevässä määrin. Luulin tuon jogurttihommelin olevan ihan vaan markkinointikikka, onhan se hauskan kuuloinen, mutta purkin kyljessä mainitaan voiteen sisältävän jogurttijauhetta. Mielenkiintoista!

Loppuun pieni tunnustus kuvan muodossa. Hurahdettuani Fruttineihin minun oli pakko kotiuttaa tässä jokunen aika sitten Citymarketista seuraavanlainen paketti, niistä sitten arviota joskus kunhan pääsen tuotteiden kimppuun. Sen toisen version (mansikka-carambola) maltoin jättää kauppaan koska sellainen vartaloemulsiohan minulta löytyykin. Mutta jos se tulisi tarjoukseen (jossain cittarissa näin kerran niiden olevan tarjouksessa), niin sitten se kyllä lähtisi matkaani...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti