keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Nopeaa hoitoa

Ensiksi muutama sananen liittyen tuotteiden loppumiseen. Onkohan kosmetiikkafriikin merkki se, että tuotteen loppuminen saa aikaan hykerryttävän tunteen? Toki on olemassa tököttejä joiden loppuun saattaminen harmittaa, mutta ne kyllä on harvassa. Ja myös tuotteen laadulla on eroa, puteli jota on käyttänyt jo kauan saa aikaan suuremmat kicksit kuin vaikkapa suihkugeelin lopahtaminen. Mikähän ihme tämän voittajafiiliksen taustalla on? Kun kuitenkin kohta varastoon hiipii uusi tuote (ellei useampikin) loppuneen tilalle eli tilanne on plus miinus nolla... 

No mutta, sitten asiaan. Tässä jokunen aika sitten sain kulutetuksi loppuun Avonin Advance Techniques -sarjan hiusmömmön. Virallinen nimi taitaa olla Super Straight -silottava balsami nopeaan hoitamiseen & silottamiseen. 

Kyseessä on siis tämän näköinen tylsähkö putilo.


No mutta, ulkonäöstä viis, sisältöhän on se tärkein. Tuotteen tuoksusta on vaikea mennä sanomaan mitään, se ei ole hyvä eikä paha, joku varmasti tykkää ja joku taasen ei voi sietää. Itse henk.koht. suhtauduin haisuun neutraalisti, vaikka mielelläni olisin ottanut tuotteeseen vaikkapa jonkun hedelmäisen tuoksuhäivähdyksen. Mutta, aina ei voi voittaa... Tuotehan lupaa nopeuttaa hiusten kuivumista (en kylläkään löydä putelista mainintaa suomeksi, englanniksi lukee jotain 'for high speed conditionig' blaa blaa). Alussa olin aivan innoissani tästä tuotteesta sillä totisesti, tukka tuntui kuivuvan nopsempaan! Ajan mittaan innostus laantui ja tuntui jopa siltä ettei tupeeni kuivahtanut yhtään sen nopeammin. En tiedä mitä tapahtui, tuskin aine menetti tehoaan. Ehkä minä vaan totuin ja kyllästyin tuotteeseen ;) En kuitenkaan lyttää tätä ainetta, se teki hiuksista ihanan tuntuiset ja uskon siltikin vakaasti sen kuivumista edistävään luonteeseen. Eli vaikka olinkin tanssia ripaskat tuubin loppuessa, tulen varmasti jossain vaiheessa hankkimaan tätä toistekin sikäli mikäli tätä on vielä silloin myynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti