maanantai 9. helmikuuta 2009

Ne parhaat?

Nonnii, tässä olisi taas vaihteeksi blogitauon paikka. Tauon pituudesta en osaa sanoa mitään, se riippuu milloin inspiraatio tekee comebackin. Mutta niin, pistetääs breikin ajaksi kyselyä kehiin johon toivon paaaljon vastauksia! Eli, millainen kosmeettisten tuotteiden käyttäjä olet, pysytkö siinä tutussa ja turvallisesta vai kokeiletko mielellään uutuuksia? Ja jos olet löytänyt just passelin tuotteen, niin mielellään kuulisin niistä enemmän.

Itse olen kokeilija, jostain syystä vaan tykkään testata eri juttuja vaikka olisin löytänyt jonkin joka hoitaa hommansa ihan hyvin. Tai ehkä en sitten vain ole löytänyt jotain niin mullistavaa jotta pysyttäytyisin siinä... No, näin ei ainakaan pääse kyllästymään johonkin... Tokihan on monia tuotteita joita ostaa useamman kerran, mutta vain harvat ovat sellaisia joiden nimiin voisin vannoa, ne on vaan semmosia ok-tuotteita. Joitain taattuja tököttejä mullaki sentään on. Ensimmäinen on edellisessä postauksessa mainitsemani Erisan käsivoide, sitä on tullut kulutettua elämänsä aikana purkki poikineen. Toinen lemppari on Oriflamen Midsummer-dödö, se nyt vaan tuoksuu niin hyvälle että tuskin kyllästyn siihen koskaan! Ja tokihan jos huuleni ärtyvät hiiteen, tiedän Blistexin auttavan siihen. Meikkipuolella on tullut monesti ostettua erästä tiettyä Maybellinen nestemäistä peitevoidetta-ei siksi että se olisi peittävyydeltään täydellistä, vaan ihan siksi koska tiedän värisävyn olevan oikea ja tiedän miten mömmö toimii, näin ei tule virheostoksia...

Että näin, nyt vaan kommenttiboksi laulamaan, palaan taas asiaan jokusen tovin kuluttua!

Uups, edittiä..jostain syystä kuvittelin mainitsemani peitevoiteen olevan Maybelline-merkkinen. No just, eihän se sitä ole vaan ihan halpuso Rimmeliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti