sunnuntai 26. elokuuta 2007

Kahvinporot

Me jos ketkä tiedämme kuinka kosmetiikkaan saa tuhlattua rahaa. Mutta on myös asioita joissa voi säästää, kuten vartalonkuorinta-aineissa. Niitä on ihan turha ostaa kaupasta (ja nyt ei oteta huomioon kuinka houkuttelevia pakkaukset ovat, herkullisista tuoksuista puhumattakaan...) kun ainekset löytyvät kotoakin-mikäli lukeutuu kahvinjuojiin. Tämä vinkki voi olla osalle tuttu mutta ei varmastikaan kaikille. Eli, täysin käyttökelpoinen vartalonkuorinta-aine on käytetyt kahvinporot. Testattu ja hyväksi havaittu! Kasvoille en ole tätä uskaltanut kokeilla, on sen verran heviä ainetta ja vartalollakaan ei kannata käyttää turhan ronskia otteita. Kokeilkaapa!

(Kuva täältä)

2 kommenttia:

  1. Käytätkö kahvinporoja jotenkin suihkugeelin seassa vai miten saat ne "pysymään" iholle pyöritellessä? Ja miten ylipäätään kuivatat ja varastoit niitä juomakäytön ja suihkukäytön välisenä aikana? Onko suihkukaivoon kertynyt sitten niitä tai tullut muuta ongelmaa? Kiinnostaisi kovasti ottaa tuo niksi käyttöön! :)

    VastaaPoista
  2. Rehellisesti sanottuna kahvinporot eivät ole jääneet vakikäyttöön, mulla kun tuntuu aina olevan varastossa jotain vartalonkuorinta-ainetta =)

    Silloin kun tätä testasin, niin lätkin kahvinporoja sellaisenaan kropalle. Kannattaa kuitenkin kokeilla tuota sekoittamista suihkugeeliin, itse en hoksannut moista. En tiedä onko hyvä idea säilöä käytettyjä kahvinporoja, ne kun pitäisi jotenkin kuivattaa etteivät homehdu (tai mä oletan että ne voisivat homehtua) ja jos on kahvin suurkuluttaja, niin silloinhan kuorintamatskua on aina saatavilla.

    Aikoinaan minäkin mietin tuota sakkojen kerääntymistä lattiakaivoon, mutta siitä nyt ei tosiaankaa oo kokemusta pitkällä tähtäimellä. Toisaalta meneehän sinne hiuksiakin jonka vuoksi välillä pitää käyttää aineita jotka avaa putken, luulisi niiden tehoavan kahvinporoihinkin =)

    VastaaPoista