maanantai 11. toukokuuta 2015

Toukokuun LivBox

Viimeinkin tänään sain hyppysiini oman LivBoxini. Kieltämättä korpeaa yhä vain enemmän se kuinka myöhään nykyisin boksini saan, osahan sai lähetyksen jo torstaina eli viikonlopun vuoksi sain odotella (ja katsella varoen muita blogeja) 4 päivää omaani. Perjantaina mietin jo puolitosissani spoilaisinko mokoman yllätyksen ja tutkisin muista blogeista mitä loota pitääkään sisällään. Mutta, maltoin mieleni, onhan se yllätys aina yllätys ;)


Ensisilmäys sisältöön tuotti erinäisiä fiiliksiä, tuo kookoksinen huulivoide hyppäsi silmilleni ja huusin sisäisesti nouuuu..!


Ja kyllä nuo kynsitarratkin aiheuttivat pettymyksen ailahduksen...


Huulivoiteen kohdalla syy sisäiseen epätoivooni oli juurikin tuo kookos, mä ku en aina siedä sen tuoksua. Päätin kuitenkin olla positiivinen, jospa tykkäisinkin tästä?


Kynsitarrojen kuvio on kyllä kaunis, mutta jaksanko alkaa värkkäilemään tällaisten kanssa? Ehkä sitten kesälomalla... =D Max Factorin terotin oli ihan jees, en nyt muista onko mulla edelleenkin terotin joka on ikivanha vai oonko ostanut sille joskus korvaajan.


Niin ikään Max Factorin tuote eli huulikynä. Tämä saattaa jopa olla mulle passeli sävy, ei siis paha vaikka kyllä mä ilman tätä olisin pärjännyt.


Doven tylsää minipulloa en sen kummemmin tsekannut ja oletinkin tämän olevan vartalovoide. Vilkaisin paria blogia joissa uusi boksi oli jo esitelty ja sieltä totuus selvisi mulle. Tämähän on siis suihkusaippua joten tämän saan kulutettua hyvinkin vikkelästi.


La Roche-Posayn minikokoinen lähdevesi suihkepullossa on ihan mieluisa tuote, varsinkin kesällä tällaiset ovat kivoja kavereita. Tokkopa tuo eroaa juurikaan muista vastaavista, mutta eihän sitä koskaan tiedä...


Nähdessäni Lumenen heleyttävän BB-vartalovoiteen mietin onkohan mulle tällaiselle käyttöä. Ihan vastahan heitin mäkeen sen erään ikivanhan lumenen värillisen kropparasvan. Testasin tätä pikaisesti ja tykästyin kyllä tuoksuun. Lätkin tätä siis toiseen käsivarteen ja menin oikein ulos katsomaan toiko tämä päivetystä iholle (no kyllä se vähän taisi tuoda), mutta ulkona sitten paljastui totuus: tässähän on glitterhippusia! Ehhh, tietääpähän varoa ettei mene lätkimään tätä iltasuihkun jälkeen hipiälleen, yön jälkeen oletettavasti koko sänky ja ehkä jopa miekkonenkin olisivat hurmaavan säihke-efektin kuorruttamia. Mutta, siltikin kyllä mä tämän aion itse käyttää, sen verran tuohon tuoksuun tykästyin.

Boksissa oli lisäksi alekoodi Kauneutta.com-nettikauppaan, saapas nähdä tuleeko tuota edes hyödynnettyä, täytynee tutkailla kaupan antimia plus tilin saldoa.

Sellainen boksi tässä kuussa, ei huono, mutta ei kyllä paraskaan tähän mennessä tulleista bokseista.

10 kommenttia:

  1. Tuo terotin kuulemma teroittaa oikeasti teräväksi, kuin lyijykynät :'D Dove on kiva kokeilla, kun se mainoksen perusteella vaikuttaa kivalta! Muuten boxi oli aika mälsä.

    Saa nähdä, tuleeko miten paljon toimituseroja, kun ihmiset vaihtaa smarttiin ja postipakettiin (niissä tosin on seuranta), osa pitää maksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, pitääpä olla sitten varovainen teroitusten kanssa =D Mä vaihdoin seuraavan paketin toimitustavaksi Smartin ja jotenki on semmonen mutu-tuntuma jotta ehkä se tulis sitä kautta nopeammin. Sen näkee sitten kuukauden päästä...

      Poista
  2. Mullekin kookos on aika inhokki, mutta huulivoide pääsi silti käyttöön, koska en haista kookosta enää huulilla :)

    VastaaPoista
  3. Oli tosiaan sellainen mukava boksi :).
    Mikä sävy sulle tuli tuosta huulikynästä? Näyttää kivalle!
    Tykkäsin omastakin kynästä, vaikka ensin luulin, että olisi turhan räikeä (sävy 25 Foxy Amber). Ei ollut kun kevyellä kädellä levitti :).
    Dovekin oli yllättävän kiva, samoin Lumenen voide, kun sääriin kokeilin. Onneksi ei tullut niin tummaa sävyä kuin miltä voide näyttää. Glitteriä en huomannut, kun en tiiraillut valoa vasten eli käyttelen sitten häämatkalla sitä jalkoihin tai jollain muulla tavalla pieniä määriä kerrallaan :).
    LR-P tuntui toimivan kasvoille jumpan jälkeen eli käytettyä tulee :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulikynän sävy on 10 Couture Blush ja nyt kun testasin, valitettavasti huomasin ettei sävy olekaan paras mahdollinen mulle =/ Eli hyvin hentoisesti pitää laittaa huulille jos meinaa käyttää.

      Poista
  4. En ole Livboxia koskaan tullut tilanneeksi, vaikka muutamaan otteeseen on ollut melko lähellä... Viime aikoina boxeissa on ollut todella paljon sellaisia tuotteita, jotka eivät itselläni pääsisi käyttöön tai saati kiinnostaisi edes kokeilla. Olen nyt hiljattain ottanut tavaksi hankkia itselleni yhden tuotteen mikä boxista eniten kiinnostaa (jos nyt sattuu mikään kiinnostamaan). Rahaa säästyy ja tulee uusia juttujakin kokeiltua :) Tuo Doven suihkari täytyy kyllä hankkia (jos tuo on se sama mitä nyt telkussa mainostetaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Doven mainos on jäänyt multa huomaamatta, en ainakaan muista sitä, ja jotenkin pidän tuota aika tylsänä tuotteena =D

      Poista
  5. Boxi oli mielestäni ihan ok =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ok oli, tosin nyt kun testasin huulikynän ja huomasin ettei sävy ole mulle se paras, laski boksin pisteet mielessäni himpun verran.

      Poista