sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Lahjus äidille

Taannoin mietin mitähän hankkisin äidille lahjaksi äitienpäivän kunniaksi. Sisko oli kyllä ostanut jo yhden lahjan, mutta mietin josko sitä hankkisi jotain muutakin. Yht'äkkiä päässäni kuului heureka! ja siitä se ajatus sitten lähti...


Suurin osa kosmebloggareista varmasti jakaa sen tunteen kun purkkeja ja purnukoita on aivan liikaa. Lisäksi ainakin minulla on jemmassa tuotteita joille itsellä ei ole tarvetta tai joita ei vaan ehdi käyttämään. Niinpä keräsin kasaan ne tuotteet jotka joutavat eteenpäin eli tässä tapauksessa äitiä ilahduttamaan =) Suurin osa on ihan käyttämättömiä, muutama tuote on sellainen joka on päätynyt testaukseen/kerran pari käyttöön. Kuten kuvasta huomaattekin, aika paljon on mukana tuotteita jotka ovat tulleet LivBoxissa, esmes Lumene LAB sy-voide saa mennä äidille, silmänympärysvoiteita kun on mulla ihan tarpeeksi. Yhden tuotteen kyllä palautin takaisin itselleni, halusin sittenkin testata sen itse... =D

Oma äitini saa tämän paketin vasta viikon kuluttua ja käymme varmasti sisältöä yhdessä läpi jos mukana on tuotteita joita hän ei tarvitsekaan. Mutta luulenpa suurimman osan kelpaavan hänelle.

Mitenkäs te ilahdutatte äitejänne? Niin ja ihanaa äitienpäivää teille kaikille jotka äideiksi olette tulleet! =)

6 kommenttia:

 1. Mä käyn tässä iltasella äidin luona kylässä, kunhan mies saapuu omalta koto-reissultaan :).
  Mitään lahjaa ei ole hommattuna, äiti arvostaa eniten sitä, kun käydään kylässä :).
  Ja hän ei enää juurikaan mitään kosmetiikkaa käytä, niin turha ainakaan niitä on mun roudata sille :D.
  Ja kun se tilaa multa Avonilta mm. suihkugeelit ja shampoot, niin niitä on sillä päässyt hyvä määrä kertymään myös eli turha niitäkään sille lahjaksi ostaa :D.
  Tuon LV-jalkavoiteen vein silloin aikanaan kun Livboxista tuli äitille, kun itselle päässyt myös jalkavoiteita kertymään, eikä tuo LV herättänyt intohimoja mihinkään suuntaan.
  Mutta äiti ihastui siihen todella paljon, sopi hänen kovettuneille jalkapohjilleen todella hyvin ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida meidän äiti enää hirvittävästi meikkailla joten saas nähdä tuleeko nuo BB-voiteet takaisin, ne kun voivat olla jopa liian vaaleitakin rusketusta rakastavalle äidilleni. Tuo luomiväri saattaa olla sellainen josta hän ilahtuu, muistan kun joskus aikoja sitten hän taisi kaipailla rusehtavaa mattaista luomaria =)

   Poista
 2. Lapseni askarteli mammalle kortin ja lähetettiin se, kun asutaan eri kaupungissa. Soitamme tytön kanssa myös tänään hänelle vielä. Käymään ei enää nykyään mennä, sillä olen tosiaan itsekin äiti, niin äitini ymmärtää kyllä, että juhlintaa on meilläkin kotona. Lahjaa ei hommattu, mutta tuollaisia kosmekoreja olen monesti vienyt. Kätevää, kun äitillä on juuri vähän eri maku ja sattuneesta syystä hänelle käyvät eri ikäryhmän voiteet... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää tosiaankin kun saa annettua itselle turhat tuotteet jollekin toiselle =)

   Poista
 3. Etkö tykännyt Bangerheadin pinseteistä?!! Minusta ne on jopa paremmat kuin Tweezermannit! Ja Trindin Nail Repair on myös aivan loistavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en oo edes testannut ko. pinsettejä, mulla kun on ikivanhat Body Shopin pinsetit joista oon tykännyt ja Tweezermanitki löytyy. Trind on odottanut käyttöään jo niin kauan (on näköjään tullut lokakuun 2013 boksissa), että eiköhän sen ole aika mennä eteenpäin jos se vaan kelpaa vastaanottajalle =)

   Poista