keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Hyvät kasvojen kuuraustuotteet

Avonin kasvojenkuorinta kuuluu luottotuotteisiini ja viime kuussa taas yksi tuubi kului loppuun.


Niin kuin ennenkin olen tuumannut, voisi tämän kuorintatehot olla paremmat, mutta hinnan ja laadun suhde on tässä erinomainen. Epäilemättä tulen jatkossakin ostelemaan tuubin silloin tällöin =)


Halpoja tuotteita on mielenkiintoista testata ja monesti saakin yllättyä positiivisesti. Niin kävi tämän Rainbowin kasvojen puhdistusgeelinkin suhteen. Tuubi ei paljoa maksa ja sisältö ajaa asiansa. Jos nyt ihan oikein muistan, tämä taisi pikkasen saada kuivan olon kasvoille eli kesällä taitaisi toimia paremmin.

Ja tulihan mulla sorruttua tilauksen tekemiseen Avonille. Tällaisen satsin pääsin noutamaan tänään.
 

Katsotaanpa pikkasen tarkemmin...


Taustalla on 2 vartaloemulsiota ja käsivoide. Lisäksi tilasin 2 vartalosuihketta koska mun motto lienee 'tuoksuja ei voi koskaan olla liikaa'. Tilasin myös näytteen Little Black Dress Eau Fraiche-hajuvedestä.


Ihon väriä tasoittavat CC-puuterihelmet oli 'pakko' saada. Köh, mullahan on Elfin vastaava puristepuuteri, mutta hei, kattokaa nyt noita suloisia helmiä!


Kultaemulsio yöksi oli myös 'pakko' saada ostos. Testaan tätä parhaillaan ja jännästi tämä tuntuu inasen verran kuumottavan (ei pahalla tavalla) kasvojen iholla. Kait se on se AHA-happo joka siellä kuumottelee..? Jotenkin ajattelin ettei tämä varmaankaan tee mitään mullistavaa iholle, mutta tuo kuumotus on sen verran mielenkiintoista jotta kai tämän nyt on jotain tehtävä. Jään siis odottelemaan muuttaako tämä ihoni suorastaan fantastiseksi ;)

8 kommenttia:

 1. Mie tulin juuri äsken automaatilta kahta Avonin pakettia rikkaampana :D Jostain syystä en ole saanut saapumisilmoitusta tekstiviestinä, kun sähköpostiin ne oli tullut jo 15.38.. Eli olleet ilmeisesti automaatissa kahden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sähän oon pistäny tilaten =D Minäki eilen tuskaisena seurailin lähetyksen etenemistä, tai paremminkin sitä kun se vaan ei inahtanut noutopaikkaansa. Mutta lopulta se päätyi sinne ja viestikin tuli =)

   Poista
 2. Pitäisi tehdä Avonille tilaus, koska en ole aiemmin sieltä mitään tilannut. Kultaemulsio ja helmet näyttävät ihanilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, Avonilla on paljon hyviä tuotteita ja hinnatkaan ei päätä huimaa =) Kultaemulsio ja helmet on kyllä niin suloisia =)

   Poista
 3. Mullakin tuli tänään Avonin tilaus ja itekkin retkahdin noihin puuterihelmiin :D.
  Vanilja-käsivoiteenkin halusin, mutta tuli muutenkin jo sen verran kallis tilaus, että piti jotain jättää pois :p.
  Mulla on varastossa vanha mini Rejuvenate-sarjan safiiriemulsio yöksi, pitäis sekin käyttää piakkoin pois :D. Tuota kulta-versiota en oo uskaltanu ostaa, kun on yli 40v tarkoitettu :D.
  Avonin kasvokuorinta on kyllä loistava hinta-laatusuhteeltaan, samalla lailla kuin YR:n aprikoosikuorinta ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo puuterihelmet on kyllä niin suloiset <3 Hahah, mä ku täytän ens kuussa 40, niin uskallan käyttää 'vanhusten' tuotteita ;D

   Poista
  2. Wau, näin sitä taas huomaa, miten mielikuvat on aivan erilaiset kuin todellisuus :D.
   Ajattelin sun olevan vasta 30 tietämillä :D.
   Mutta vaikeaahan sitä on ikää arvioida, kun ei kuvaa ole nähnyt :).
   Mutta niin, tuossa tapauksessa uskallat varmaan paremmin kokeilla tuota kulta-sarjaa tosiaan :D.

   Poista
  3. Niinpä, keski-ikää lähestyn..vai joko mä oon sellainen, apua ;D

   Poista