perjantai 1. toukokuuta 2015

Huhtikuun purkit

Taas on se aika kuukaudesta kun pitää ruotia loppuvia tuotteita. Kuukausi sitten ennustin loppuvat tuotteet tähän tapaan.


Ja lopputulos ei ollut hassumpi, kaikki loppuivat =) Yveksen käsivoidetta oikein tehokäytin koska halusin sen loppuvan huhtikuun aikana... ;)


Toukokuukin näyttää loppuvien suhteen aika mukavalta ja enköhän mä nuo kaikki saakin kulutettua.


Paitsi että nyt tajusin jotta mähän oon laittanut tuon Avonin kasvokuorinnan loppuviin ja viimeksi se yllättikin mut riittoisuudeltaan. Saas nähdä loppuuko se, riippuu kuinka tiuhaan kasvojani kuorin!

Ja sitten vielä kuva yhdestä pienestä tilauksesta jonka tein pitkästä aikaa Feeluniquelle. 


Palmer'sin vartalovoide, Figs & Rougen monitoimivoide huulivoiteeksi sekä Yes To kasvojenkuorinta. Tuota kuorintaa testasin ja yllätyin positiivisesti, suht tehokasta kamaa vaikka tuo onkin tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, luulin että olisi pliisumpi tapaus =)

4 kommenttia:

  1. Oijoijoi miten ihanan näkösen tilauksen oot tehny!! :P
    Käytössä olevista tuotteista ainakin Cattier ja Korres kiinnostaa mua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mikä parasta, kaikki tilatut vaikuttavatkin ihanilta =) Niin ja paljastettakoon jotta Cattier ja Korres ovat vallan mukavia tuotteita ;)

      Poista
  2. Äääh, taas mennyt aikaa, ennen kuin oon tännekki jälleen päässyt postauksia vilkuilemaan :D.
    Hyvin sullakin mennyt huhtikuu ja hyvältä näyttää tämä meneillään oleva toukokuukin ^_^.
    tuosta Bonacure deep cleansing shampoosta, Korresista ja Cattierista ois kiva kuulla jossain vaiheessa enemmänkin juttua :). Vaikka varmaan kirjoitat kaikista tuotteista jotain jossain vaiheessa :D.
    Hitto, että tuo Palmer's voide näyttää jotenkin niin houkuttelevalta... Mutta ei, en aio nyt vähään aikaan retkahtaa voiteisiin ennen kuin saan ne muutamat vuoden vanhat voiteet kulutettua :D.
    Ja vähänkö nätti pakkaus tuossa Fig & Rouge voiteessa <3
    Ja joo, nyt kiinnostaa tuon kommentin perusteella tuo kasvokuorintakin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, loppuvista tuotteista tulee sitten juttua ens kuussa eli maltahan odotella jonkin aikaa ;) Figs & Rougen purkit osaa kyllä olla ylisöpöjä, sen edellisen putsasin ja ajattelin käyttää vaikka korurasiana, mutta jonku aikaa oon miettiny onkohan se purnukka ees tallessa..täytynee kaivella laatikoita ja toivoa ettei ukko oo sitä nakannu metallinkeräykseen =D

      Poista