keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Dabbaillaan!

Tällä hetkellä monien kosmebloggarien huulilla on sana 'Dabba' ja tokihan massan mukana menevänä ;) minäkin kiinnostuin tuosta merkistä. Kysehän on siis latvialaisesta luonnonkosmetiikkaa valmistavasta yrityksestä joka käyttää tuotteissaan pohjoisen luonnon raaka-aineita. Valikoimaan kuulunee ainoastaan herkullisen kuuloisia kukkaisvesiä joita Suomesta saa ainakin Biodellystä ja josta omanikin tilasin.


Ahneena tilasin molemmat myynnissä olevat matkapakkaukset, saanpahan testata peräti kuutta erilaista kukkaisvettä pienellä rahalla. 


Power from the forest sisältää vadelmanlehti-, koivunlehti- sekä kanervakukkaisvedet. Tässä kuvaukset kopsattuna Biodellyn sivuilta:

Vadelmanlehti-kukkaisvesi rauhoittaa, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja terveen. Villivadelman lehdillä on ihohuokosia supistava vaikutus. Vadelmanlehti-kukkaisvesi tasapainottaa talineritystä ja sen sisältämät antioksidantit auttavat ihoa uudistumaan tehden siitä pehmeämmän, sileämmän ja hehkuvan.
 
Koivunlehti-kukkaisvesi puhdistaa, virkistää ja virkistää ihoa. Koivu auttaa ihoa saamaan takaisin sen luonnollisen tasapainon ja ph-tason. Koivunlehdessä on ihoa supistavia ja tulehdusta estäviä ominaisuuksia, jotka edistävät ihon uudistamisprosessia. Koivunlehti-kukkaisvesi sopii myös erinomaisesti hiusten- ja päänahan hoitoon tai käytettäväksi parranajon jälkeen.
 
Kanerva-kukkaisvesi puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Kanervan antioksidantit auttavat ihoa uusiutumaan ja suojaamaan ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Ihosta tulee kaunis ja hehkuva. Kanerva-kukkaisvesi supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. 
 
 
Power from the meadow taasen sisältää siankärsämö-, piparminttu- ja mesiangervo kukkaisvedet.

Siankärsämö-kukkaisvesi sopii sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Se puhdistaa, virkistää ja rauhoittaa ihoa. Siankärsämö edistää ihon mikroverenkiertoa ja auttaa vähentämään tulehdusta ja punoitusta. Siankärsämö auttaa ongelma- ja vaurioituneen ihon hoidossa ja sopii myös käytettäväksi aknen hoitoon.
 
Piparminttu-kukkaisvesi puhdistaa ja virkistää ihoa. Se sopii erityisen hyvin väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon palauttamaan ihon luontaista hehkua. Kukkaisvesi poistaa ihon punaisuutta, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa palauttamaan ihon hehkun. Piparminttu raikastaa ja virkistää ihon pintaverenkiertoa auttaen ihoa uudistumaan nopeammin.
 
Mesiangervo kukkaisvesi tasapainottaa, puhdistaa ja tasoittaa ihonsävyä. Mesiangervon rauhoittava ominaisuus auttaa ärtyneen ja punoittavan ihon hoidossa ja auttaa ihoa uusiutumaan nopeammin. Kukkaisvesi palauttaa ihon luonnollisen pH-arvon auttaen ihoa pysymään sileänä ja hehkuvana. Kosteuttaa ja palauttaa ihon kimmoisuuden auringonoton jälkeen.
 
Matkapakkausten kukkaisvedet ovat minikokoisia eli 50 millisiä, mutta niitä saa myös normaalikokoisina eli 100 ml pulloissa. Näiden lisäksi Biodellyllä on myynnissä myös kamomilla- ja omenakukkaisvedet (tätä tahtoisin kokeilla myös!) 100 millin pulloissa. Vedet on pakattu lasisiin pulloihin jotka tuovat tiettyä arvokkuutta, mutta tietyllä tapaa ovat joissain tilanteissa epäkäytännöllisiä-ainakin minun mielestä.

Oon kyllä täpinöissäni näiden suhteen, mutta tietysti olen kehitellyt yhden ongelman. En nimittäin tiedä minkä tahtoisin ottaa käyttöön ensimmäisenä! Haluaisin kokeilla kaikkia, mutta säilyvyys on näissä rajallinen (purkissa möllöttää 2 kk, tosin eiköhän niitä voi käyttää tuonkin ajankohdan jälkeen) joten en nyt kuitenkaan kehtaa alkaa läträämään kaikkien kanssa yhtä aikaa.

Dabban kukkaisvedet ovat Biodellyllä tällä hetkellä -20% alessa eli jos Dabba nappaa, kannattaa klikkailla itsensä mitä pikimmiten ostoksille =)

Ja niin, pakko jakaa tarina tilaukseen liittyvästä naisen logiikasta joka hymähdytti ainakin allekirjoittanutta. Olin siis aikaisemmin huomannut Biodellyllä Grazy Rumors-huulivoiteet joissa oli jokin tarjous tyyliin 'osta 1, saat toisen alennettuun hintaan'. Suunnittelin tilaavani 2 huulirasvaa jahka palkkapäivä koittaa. Sittenpä tilausta tosissaan suunnitellessani (ja olisinpa sen tehnytkin ellen olisi hoksannut palkkapäivän olevan vasta seuraavana päivänä) huomasin nuo tarjouksessa olevat Dabbat. Pitkään pohdin näiden kahden matkapakkauksen väliltä ja päädyin tuohon metsäversioon. Tosiaankin, en tehnytkään tilausta tuolloin, vaan vasta seuraavana päivänä ja silloin päässäni alkoi raksuttaa osittainen järjen hiven. Tuo toinenkin matkapakkaus kummitteli, mutta mua niin raskitutti alkaa tilaamaan sitäkin. Se järjen ääni liittyi sitten huulivoiteisiin. Herran jestas, mulla ei ole akuuttia tarvetta huulirasvoille eli eiköhän olisi järkevää jättää ne tilaamatta. Seuraava ajatus olikin se, että no sittenhän voin tilata tämän toisenkin matkapakkauksen ja sehän oli menoa sitten... Ilokseni vielä huomasin minulla olevan kanta-asiakaspisteitä joten käytin sitten nekin pois. Niin että mikä se naisen logiikka sitten oli? Tietysti se, että jättämällä jotain pois, voitkin tilata jotain muuta ;) Muita vastaavan logiikan omaavia..anyone?

6 kommenttia:

 1. Oo, mä oon kade sulle tästä satsista! Se omppu on kyllä pakko kokeilla. <3 Koivunlehti sopis juhannukseen. ;) Eikös se oo ihan kesäkuun tuoksu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koivunlehti päätyi sitten käyttöön ;) Piparminttua ensin mietin, mutta jos se on nimensä mukainen, niin se on parhaimmillaan kesähelteillä (joita on paree tulla ja paljon ensi kesänä just mun loman aikaan) =)

   Poista
 2. Nämä olisivat kyllä niin kivoja! Houkuttaisi testailla, mutta en varmaan saisi pikkupulloakaan loppumaan parissa kuukaudessa, vaikka tuskin se heti siitä pilaantuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 50 ml on kyllä sen verran vähän, että kyllä sen helposti kuluttaa. Tai ainaki minä kulutan =) Kuluuhan tuo määrä kasvovettäkin (ja siinäkin ominaisuudessa näitä aion käyttää) suht nopeasti.

   Poista
 3. Kattelin näitä tuolla cosmeryan sivuilla yx päivä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, niinpä näyttää olevan sielläkin =) Valikoima vaan oli surkea =/

   Poista