perjantai 17. huhtikuuta 2015

Ekodödö

Deodorantin loppuminen on ainaki mulle melkeinpä juhlan paikka, ne kun eivät tunnu kuluvan millään (lukuun ottamatta anteliaita purtiloita joihin lukeutuu ainakin Avonin pallerodödöt). Madaran yrttidödökin kesti ties kuinka kauan, taisinkohan ottaa sen käyttöön viime kesänä. Se loppuikin vähän yllättäin-vaikkakin tiesin sen olevan lopuillaan.


Madaran omilla sivuilla deodoranttia kehutaan näillä sanoilla: Pohjolan salviaa ja luonnollisia mineraaleja sisältävä, rauhoittava deodorantti vähentää epämiellyttäviä hajuja ja tekee olon raikkaaksi koko päiväksi. Imeytyy nopeasti, ei jätä tahroja.

Tämä oli kyllä ihan hyvä tuote vaikkei alumiinia sisältänytkään. Yhden kerran kesällä muistaakseni juurikin tämä deodorantti petti toisessa kainalossa(!!), huomasin töissä toisen kainalon kohdalla märän läntin. Täytyy sanoa jotta kyllä mä tuolloin aloin jopa miettimään olinko aamutohinassa unohtanut rullailla tätä toiseen kainalooni... ;D Nopeasta imeytymisestä en nyt osaa sanoa, kyllä nuo pallodödöt tuppaa mulla aina olemaan sellaisia etteivät ne hetkessä kuivahda. Tahroja en kyllä tainnut puseroista bongata.

Tuoksu tässä oli luonnollisesti yrttinen ja näin ollen ei mikään herkku mun nenään. Mutta onneksi tuoksu oli mieto eli ei sinällään häirinnyt. Ok tuote siis, mutta maailma on täynnä testaamattomia deodorantteja joten en osaa sanoa ostanko tätä toiste.

Sitten tilauksen pariin, olihan mun vähän niinkus pakko tilata taas Yvekseltä kun ilkesivät laittaa tuotteet -30% alennukseen ;)


Luonnollisesti tilaus sisälsi suihkareita ja pitihän mun iki-ihanaa Monoïtakin jemmata lisää entisten seuraan kun halavalla sai. Tänään otinkin käyttöön yhden Monoïn, kesäfiilistelyt alkakoot!


Monoïn lisäksi piti tilata muitakin luottotuotteita eli kuorintaa vartalolle ja kasvoille. Tuon hoitoaineenkin melkein uskallan tituleerata luottikseksi, sen verran kovan vaikutuksen ensimmäinen käyttämäni tuubi teki meikäläiseen.


Ja mitä olisi tilaus ilman tilaajalahjoja? Nyt oltiin jännän äärellä kun valittavana oli 3 erilaisella teemalla olevaa pakettia ja joiden sisältö oli mysteeri. Päädyin vartaloon liittyvään ylläriin ja sieltä tuli vartalovoide (hmm, taitaa olla tuhtia kamaa joten siirtynee ensi talven käyttöön) ja jalkavoide. Siis jalkavoide ja tehän tiedätte kuinka mä olen laiska käyttämään niitä, grrr! Mielessäni mietinkin kuinka ilahtuneempi olisin ollut ko. sarjan jalkakuorinnasta, sitä olen joskus hyvin hyvin kauan sitten käyttänyt varmaan pari tuubia ja siitä pidin (vaikka jollain tapaa turhake ehkä onkin, onhan kaikenmaailman jalkarapsuttimet keksitty).

Mitenkäs te, hurahditteko te Yveksen alen pauloihin?

12 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja pitäs itekki hakee monoita ku päässy loppuun.Se vaan on niin ihanaa ja tiesithän että sopii myös hiustenpesuun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tiedän, en vaan oo jostain syystä koskaan tainnut pestä sillä hiuksiani tai en ainakaan muista niin tehneeni =) Tosin, nyt päätin että tänään kokeilen!

      Poista
  2. Yves Rocherin Facebook-sivuilla oli kurkistuksia tuleviin uutuuksiin. Niitä odotellessa.
    Jaan hulluutesi suihkutuotteisiin ihan täysillä. En kehtaa edes laskea montako pulloa mulla on jemmoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tollo en oo koskaan älynnyt kytätä Yveksen fb-sivuja. Nyt kävin katsomassa ja oi, en malttaisi odottaa!

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, Heli! Mäkin kävin kurkkaamassa ja oivoi nuo omenan ja sitruunan tuoksuiset uutuudet... Bleu Vegetalia ehdin myös jo kuolata YR:n sivuilla... Taidanpa odottaa hetken tilauksen kanssa. ;D

      Ja kerrankin muuten joku tuote, jota lotraat huomattavasti VÄHEMMÄN kuin minä! Mulla menee deodorantteja n. 1 kpl / kk tai vähän reilu. :D

      Poista
    3. Herttinen, on ihan pakko kysyä: kuinka monesti päivässä laitat dödöä? =D

      Poista
    4. Ihan 1-2 kertaa. :D Tykkään kyllä rullailla sitä, mutten mielestäni laita sitä mitenkään överisti.... Muistaakseni Juille'silla menee dödöä vielä enemmän, kun ihmettelin määriä hänen loppuneet-postauksestaan joskus? :D

      Poista
    5. Uskomatonta, sulla täytyy olla janoiset kainalot ;D

      Poista
  3. Tämä tilaus kelpaisi mullekin! Tykästyin etenkin tuon uuden Carambola suihkugeelin tuoksuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin toivonut sen Carambolan tuoksuvan enemmän, mutta siltikin piti tilata tuo toinen pullo =)

      Poista
  4. Minä en ymmärrä, kun kaikki aina hehkuttaa tuota Monoita ja sanoo muistavansa sen lapsuudestaan. No, minäkin muistin sen lapsuudestani ja tilasin... Eikä se tuoksu yhtään siltä kuin muistin! En tiedä, mitä minä sitten muistan... Tuoksuiko se saman sarjan aurinkovoide erilaiselta?

    Minusta tuo muuten haisee ihan hammastahnalta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt hoksaa mitä aurinkovoidetta meinaat, en nimittäin muista onko Monoi-sarjassa sellaista/onko ollut. Jos tarkoitat sitä öljyä, niin kyllähän se samalle tuoksuu kuin suihkari =)

      Mutta että hammastahna, eiiih! =D Tosin taidan ymmärtää mitä 'aromia' meinaat, ilman sitä ihanaa tiare-kukan tuoksua suihkugeelin haisu saattaisi tuoda mieleen hammastahnan.

      Poista