maanantai 16. maaliskuuta 2015

Veslinnulla heitetyt vol. 1

Tällaiset postaukset ovat hiukan noloja ja ehkä raivostuttaviakin, onhan se osoitus siitä kuinka silloin tällöin tulee heitettyä rahaa kankkulan kaivoon väärien tuotteiden muodossa. Mutta, mitäpä sitä jemmailemaan purkkeja joita ei halua käyttää loppuun..? Viime kuussa viskelin roskiin useamman tuotteen joita en tulisi käyttämään ja muistanpa pari muutakin tuotetta jotka ovat kokeneet (jo aikoja sitten) saman kohtalon.

Aloitetaanpa eräästä huulirasvasta, näitähän hypetettiin niin kovin jokunen aika sitten...


Tadaa! Baby Lips!


Minäkin haksahdin ja ostin tämän sekä toisen (sävytetyn) version näistä huulirasvoista. Pitkään mulla on kukkunut mielessä jotta enhän vaan ole haksahtanut kolmanteenkin, en vain uskalla alkaa penkomaan laatikoita ;)

Tämä Baby Lips oli nimeltään Intense Care ja minun korviin se kuulosti niin lupaavalta. Vaan eipä voisi olla enempää huijattu olo, ei tämä todellakaan hoitanut huulia. Tämä oli ok silloin kun huulet olivat hyvässä hapessa, mutta ans olla jos ne meinasivat kuivua liikaa, silloin tämän käyttäminen oli melkeinpä tuskaa koska voide aina katosi huulilta. Minä nimittäin pidän huulivoiteista jotka jäävät huulille suojaavaksi kerrokseksi eivätkä katoa kuin pieru Saharaan. Pitkin hampain käyttelin tätä ja aika paljon käytinkin kunnes päätin nakata loput roskiin. Miksi ihmeessä käyttäisin tuotetta joka on surkea ja jolle mulla on jemmoissani sata(tuhatta!) kertaa parempia korvaajia?

Tuoksukin hämmensi mua pitkään. Jostain luin maininnan mantelin tuoksusta, jostakin taasen kirsikan. No, nyt bongasin Anttilan sivuilta yhdistelmän, siellä meinaavat tämän tuoksuvan mantelille ja kirsikalle. Okei, sen vienon mantelin huomasin, mutta kirsikkaa en löytänyt millään. Sitten eräänä kertana ehkä havaitsin jotain pikkiriikkisen kirsikkaista. Tosin se saattoi johtua ihan vaan itsesuggestiosta. Summa summarum, älkää ostako tätä.


Tästä Avonin putsarista en muistaakseni maksanut onnekseni latiakaan ja hyvä niin. Sanottavaa tästä ei ole paljoa, eikä kyllä mielikuviakaan sillä en tainnut montaa kertaa käyttää tätä. Tämä taisi olla voidemainen ja taisi näin ollen jättää sellaisen rasvaisen fiiliksen iholle ja minähän inhoan sitä tunnetta. Mutta kuten sanottua, mielikuvat ovat hatarat, joten niihin ei ole täysin luottaminen. Vaan haitanneko tuo, onkohan tätä enää edes myynnissä..?


Tästä Dermosilin muotoiluvoiteesta oon näemmä tehnyt postauksen reilut 4 vuotta sitten. Hups, niin se aika vaan rientää! Testasin tätä kiharoiden tekoon ja tuolloin näemmä mainitsin ettei tämä poistanut kuivat kiharat-efektiä. No nyt sitten ostettuani erilaisen kiharruspuikon testasin tätä ja tämäpä toimikin vallan hyvin. Harmi vaan että ilmeisesti aika oli tehnyt tehtävänsä (plus säilytys kylppärissä jossa lämpötila väistämättä nousee suihkuttelujen myötä) ja haju oli muuttunut aika oksettavaksi. En kylläkään muista mille tämä tuoksui alunperin, mutta tuskin niin kamalalle. Ja kappas, jotain muutakin tälle oli tapahtunut, näin kävi kun puristin tuubia...


Joo, muovi oli vähän väsyny. Jonkin aikaa tätä vielä pitelin kylppärin hyllyllä vaikka tiesin miten hommassa kävi. Eli kyllä, vesilintua tälläkin heitettiin.

Tässä siis ensimmäinen erä roskiin päätyneitä tuotteita, seuraavassa osassa vielä muutama lisää...

12 kommenttia:

 1. Baby lipsit olivat mun mielestä turhan yliarvostettuja :D hurraw sen sijaan on toiminut :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuo ihan sama Baby Lips voide, sain sen joululahjaksi. Ja olen myös todennut sen aivan turhaksi. En jaksanut tehdä siitä mitään juttua omaan blogiini, kun ajattelin, että koko Baby Lips huuma oli jo mennyt ohi... mutta oli kyllä harvinaisen tarpeeton huulirasva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoisinpa tietää mistä se huuma johtui, onko Baby Lipsit muka jonkun mielestä hyviä...

   Poista
  2. Varmaan vain tehokasta markkinointia. Minäkin ostin peräti kolme, yhtä huonoja kaikki... :( Mutta täytyy antaa pisteet mainoskampanjan suunnitelleelle, sai kuulostamaan tavalliset huulirasvat joltain aivan ihmeelliseltä! :D

   Poista
  3. Sinällään huonoa markkinointia, ei tee hyvää maineelle ;D Saa nähdä milloin katoavat markkinoilta jos/kun myynti laskee kuin lehmän häntä =)

   Poista
  4. Varmaan se huuma oli saatu aikaan ihan samalla tavalla kuin muutkin kosmetiikkahuumat. Kivan näköinen pakkaus ja tarpeeksi ilmaiskappaleita bloggareille ja vloggareille :(

   Poista
 3. Samaa mieltä noista Baby Lipseistä, silti roikotan yhtä mukanani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kesti kauan ennen kuin pääsin yli luopumisen tuskastani ;D

   Poista
 4. Joo, Baby Lipsit on melkosta kuraa... Yksi sävytön ja yksi sävyllinen löytyy kätköistä, ja sitä väritöntä yritän nyt käyttää pois. T. Pihi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heitä pois suosiolla, ei onneksi olleet kalliita ;)

   Poista