tiistai 31. maaliskuuta 2015

Maaliskuussa kulutetut

Kuun vaihteessa arvelin ainakin näiden kuvassa näkyvien tuotteiden kuluvan loppuun, ihan mukavan satsin siis oletin lopahtavan.


Aika hyvin ennustelin, ainoastaan tuo Avonin kasvojen kuorinta-aine ei yllätyksekseni loppunut vieläkään. No, ensi kuussa se ainakin loppuu. Ja tuttuun tapaan loppuneita oli muitakin kuin nämä, mutta niistä sitten lisää huhtikuun aikana.


Huhtikuussa taasen ennustajaeukko sisälläni tuumasi näiden tulevan tiensä päähän.


Hykerryttävä satsi ja mikä vielä parasta, luulenpa että nämä kaikki ihan oikeasti loppuvatkin! Hups, nyt vasta huomasin kuinka yksi raukkaparka ei edes meinaa näkyä tuolta Yveksen Cacao-käsivoiteen ja Avonin kuorinnan takaa...siellä siis lymyää Bottega Verden käsivoide. Vaan katsotaanpas sitten kuukauden kuluttua oliko mun ennustukseen luottaminen ;)

7 kommenttia:

 1. Tuossa Avonin kasvojen kuorinnassa on kyllä järjettömän iso pullo siihen nähden, että se on kasvoille. Ei ihme, ettei loppunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös kasvokuorinnat oo aina 50-75 ml pulloissa....? :)

   Poista
  2. Tuo Avonin on juurikin 75 millinen, mutta jotenki musta tuntui että oon mä aikaisemmin kuluttanut sellaisen nopeammin kuin nyt =)

   Poista
 2. Mulla oli ihan super-maaliskuu, paras ikinä! Loppui lähemmäs 40 purkkia, osa toki matkakokosia ja pari kertakäyttönaamiotakin siinä mukana. Mutta silti, oli aika voittajafiilis ku sain tänään vikana päivänä puristettua vielä 6 pulloa tyhjiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttinen, mieletön tulos! Täytyy ihan onnitella =D

   Poista
 3. Olen happamalla päällä, kun missasin tuon TBS:n Sweet Lemon -sarjan. Eilen innokkaana sivuilla selasin ja etsin, mutta ei näkynyt enää yhtään missään :( No, jospa seuraavalla kerralla en jahkaile kun se tulee myyntiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pitää oppia kantapään kautta ;D

   Poista