torstai 26. maaliskuuta 2015

Kaikenlaista kropalle

Aloitetaanpas tuotteesta joka ei varsinaisesti loppunut, vaan lykkäsin sen miehen käyttöön. Tosin mulla on aavistus ettei hän ole sitä käyttänyt, saa nähdä pitääkö mun jossain vaiheessa pakottaa itseni käyttämään tätä...


Lushin Dream Creamin voitin joulun aikaan Lushin joulukalenterista eli onnekseni en ole tähän omia roposia tuhlannut. Tiedän monen pitävän tästä ja minäkin pitäisin jos tuoksu ei tökkisi. Tuoksusta tulee mieleen hevostalli ja vaikka pidänkin tallien tuoksusta kovasti, niin en ehkä kuitenkaan halua suihkun jälkeen voidella itseeni tallinraikasta aromia. Harmi sinällään, voide kun vaikuttaa varsin pätevältä vartalon kosteuttajalta. Kerroin tuoksuhavainnosta miehelle ja hän oli samoilla linjoilla, tosin hänellä tuli mieleen jokin hevosten tökötti (ehkä linimentti).


LivBoxista tullutta Eucerinin in-shower body lotionia oli kiva kokeilla, mutta kyllähän tämä osasi tehdä suihkun lattian liukkaaksi. Lisäksi tämä tuntui jäävän iholle rasvaisempana (lähmäisempänä) kuin Nivean vastaava, tosin voihan olla etten huuhdellut tätä tarpeeksi joka kropan kolkasta =) Kosteutukseltaan siis ihan positiivinen juttu, mutta kyllä musta tuntuu ettei meikästä tule kaveri tällaisten tuotteiden kanssa, suihkun lattian mähmääntyminen on ärsyttävää.


Ja tulipa viime kuussa käytettyä jälleen kerran yksi luottotuotekin eli Yveksen vartalonkuorinta joka on edelleen huippu tuote.

 

Lushin joulun aikoihin myynnissä ollut palasaippua Reindeer Rock oli positiivinen yllätys. Pelkäsin tämän tuoksuvan jotenkin jouluiselle, mutta ei, tämä tuoksui pelkästään marjoille. Tykkäsin kyllä =)


Avonin viikunainen suihkari oli ihan kiva, tosin ei tämä mitenkään erityisesti mieleen jäänyt eli tuskinpa ostan toiste.


Tämäkin oli Avonilta, apple blossom kylpyvaahto jonka käytin suihkugeelinä. Tämäkin oli ihan jees, mun nenään tämä tuoksui hiukan omenaiselle (en tiedä pitääkö omenankukkien tuoksuakin omenalle =D), mutta en kuitenkaan välttämättä ostaisi toiste.


Toissa jouluna pidin tästä Yveksen suihkugeelistä joka tuli tänäkin jouluna myyntiin, oli ilmeisesti sen verran suosittu tuote. Mulle vaan kävi nyt niin etten enää niin välittänytkään tämän tuoksusta, olin varmaan saanut aikoinaan yliannostuksen siitä.


Huh, mulla on harvoin suihkareita joita en vaan kykene käyttämään ja tämä oli yksi niistä. Pari kertaa käytin ja sitten päätin siirtää tämän käsisaippuaksi. Siinäkin hommassa tämä tökki ja hampaita kiristellen pesin tällä käteni. Bottega Verden black vanilla suihkugeeli oli todella tumma ja melkeinpä maskuliinisen tuoksuinen. Sellaiset tuotteet eivät ole yhtään mun makuun joten vältän tätä linjaa jatkossa kuin ruttoa. Hyi olokoot.

No niin, oliko näiden joukossa jotain teidän suosikkeja/inhokkeja tai peräti tuotteita joita tahtoisitte päästä kokeilemaan?

5 kommenttia:

  1. Yvesin vartalokuorinnat on kyllä hyviä, ne on tarpeeksi kuorivia, eivätkä sellaisia, että niissä pari palleroa kohtaa joskus jouluna. :D Mä voisin tykätä tuosta Black Vanillasta, ihana pullokin muuten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yves kyllä osaa tehdä kuorintoja, muun muassa =) Kunpa pääsisit testaamaan tuota Black Vanillaa, olis hauska kuulla mitä tykkäät siitä =D

      Poista
  2. Minä en koskaan raaski heittää mitään hukkaan, joten käytän vaikka väkisin, mutta kosteusvoiteista, joita ei halua käyttää kosteusvoiteena, saa hyvää kuorinta-ainetta, kun lisää kahvia. (Kannattaa lisätä sellaista, josta on jo keitetty kahvia, "tuore" sotkee liikaa). Tai niistä voi myös tehdä jalkakylpyjä, kun vain ensin laittaa ihan kuumaa vettä, jotta voide liukenee ja vasta sitten lisää viileää vettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkää mielellään heitä tuotteita roskiin, mutta toisaalta jos tuotetta ei tuu käytettyä millään tavalla, niin mitäpä sitä suotta säilyttelemään. Joskus oon käyttänytkin käytettyjä kahvinpuruja kuorintana ihan sellaisenaan, mutta en oo aikoihin jaksanu kikkailla niiden purujen kanssa. Tietysti tuon vartalovoiteen voisi käyttää mainitsemallasi tavalla, mutta hyvien tuoksujen ystävänä mulla takuulla tympisi kuorinta jonka tuoksu ei oo mun makuun ;)

      Poista
    2. Kahvi tuoksuu niin voimakkaalta, että se peittää muut hajut. :) Minä olen jo vuosia käyttänyt kahvia kuorinta-aineena ja nyt kaikki kaupassa myytävät on minusta ihan onnettomia kuorintateholtaan. Tuo Yves Rocherin oli kyllä kieltämättä ihan ok, mutta en saanut sitä riittämään kuin kahteen kertaan, kahvi taas on periaatteessa ilmaista, joten...

      Mutta joo, maailmassa on ihan liikaa ihanaa kosmetiikkaa, jotta voisi tuhlata aikaansa johonkin vähemmän ihanaan. :)

      Poista