keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ensin se oli kiva, mutta sitten...

Otsikko viittaa erääseen käsivoiteeseen joka tosiaankin oli alussa kiva, mutta sitten lopussa tapahtui jotain kummaa, ainakin mun nenän mielestä.


Bottega Verden oliivi käsivoide oli vallan mukava käsivoide päiväkäytössä (käytin tämän enimmäkseen töissä, lopussa toin kotiin) ja tuoksustakin pidin. Itse asiassa eräs työtoverikin ihasteli tämän tuoksua, harmi kun en osaa mitenkään eläväisesti kuvailla sitä. Ehkä se oli sellainen vihreä tuoksu, mutta ei mitenkään ikävän oliivinen (joskus oliivituotteet muistini mukaan tuoksahtavat ei niin kivalle). Mutta, sitten jossain vaiheessa kotikäytössä nenääni kantautui ikävämpi aromi ja tajusin heti mistä on kyse.. se oli se kaamea homemainen perunakellari-tuoksu. Ukollekin siitä kohkasin, mutta hänen mielestään tuoksu ei ollut sellainen. Vaan kyllä se oli, uskokaa pois. Eli tiedä häntä mitä voiteen lopulle tapahtui, surutta viskasinkin lopputuubin mäkeen.


Voi että tämä Crabtree & Evelynin tuubi olikin silmiähivelevän pirtsakka! Ja ei sisällössäkään ollut moitittavaa. Tuoksukin oli jees, siinä taisi tuoksua aavistus päärynää (mulla on vielä yksi tuubi tätä, pitää sitten vaikkapa kirjata ylös mitä mielikuvia tuoksu toi mulle).


Tätä Crabtree & Evelynin käsivoidettahan oon käyttänyt ennenkin ja tykkäsin siitä silloin ja nyt, tuoksu on sellainen mukavan merelliseen viittaava.

Ja sitten vielä yksi kuva, muistattehan kun mainitsin jotain Avonin tilauksesta. Tänään sen sitten sain hakea lähikaupasta.


En ees jaksa selittää, onhan tää pikkasen isohko satsi... Ja jos joku miettii, niin tuo etualalla näkyvä rätti on hiusturbaani, siis sellainen joka kietaistaan hiusten ympärille hiusten pesun jälkeen. Mulla on ennestään 2 tuollaista ja pitkään oon välillä katellu mistä löytäisin toiselle korvaajan, siinä kun alkaa lenksu hajota (vaikka ei ole edes se vanhempi turbaani). No, onnekseni Avonilta nyt löytyi sellainen ja osittain sen takia tilauksen sinne teinkin.

7 kommenttia:

  1. Apua, ei mitenkään miellyttävän kuuloista, jos kädet haisee kellarille. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä =D Kyllähän se tuoksu tietysti haihtuu jossain määrin käsiltä, mutta ei sellaisen tuotteen käyttö oo mitenkään mukavaa =)

      Poista
  2. Oooo, onpa kivan näköinen Avonin tilaus!!!
    Tuo supreme oils ja Naturals-setti ovat olleet varmaan kaikilla tosi suosittuja :D. Itellekki tilasin ton Naturalsin, mutta shampoota/hoitsikkaa en oo _vielä_ retkahtanu ostamaan...
    Tehohoito ja hiusöljy tosin viime jaksossa tuli tilattua demona kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhun vetosi pullojen ulkonäkökin..ai miten niin helppo tapaus ;D

      Poista
  3. On tuttuja Avonin purkkeja! :D Mä tilasin myös ton Naturals pioni-passionhedelmä -setin, se oli kyllä aivan PAKKO saada kun tuoksutin sitä siitä tuoksutäplästä. Se nimittäin tuoksuu lähes identtiseltä mun all-time-favorite -tuoksun eli Escadan kesän 2001 kausituoksun Tropical Punchin kanssa (tiedoksi Jonna H.:llekin :D)!!! Siis ai ihana vai? Melkein samanlaiselta tuoksuu myös D&G:n L'Impératrice. :) Ostinkin noita settejä reteesti heti kolme. :D Tosin yks kokonainen setti menee kaverille, ja yks pelkkä tuoksusuihke menee toiselle kaverille synttärilahjoiksi.

    Avon Femmen ostin myös, kun se oli niin halpa ja muistini mukaan hyvä. :D Ja hyvä tuoksu se onkin! Se on muistaakseni aika samantyyppinen kun Calvin Kleinin Eternity Moment, aikansa suosikki mulla sekin.

    Tuo shampoo ja hoitoaine houkutti myös, mutta jätin väliin, kun niitä on jo niin joka lähtöön, ja kun tilauksesta alkoi tulla jo kohtuu iso.... :P (n. 70 e tuli silti kokonaishinnaksi alennuksineen ja postikuluitta... :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksutäplä hurmasi minutkin =) Ohhoh, sä pistit sitten oikein urakalla tilaten ;D

      Poista
  4. Tuommoinen hiusturbaani olisikin mukava. Ja kiva lahjakin jollekin. Minulla hiukset ovat jotenkin kärsineet, ehkäpä meidän veden takia. Joitain uusia tuotteita olisikin kiva kokeilla, tästä sai hyviä ideoita. Kiitokset!

    VastaaPoista